Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderito sw AS Bruno
352 Tactiek Normal
55% Balbezit 45%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
31.9 gemiddelde waardering 28.5
goed Schieten matig
zwak Passen zwak
matig Verdedigen zwak


2e minuut.
Huidobro is nu in balbezit. Huidobro geeft een hoge lob. Sandon kopt de bal weg. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Sandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandon passt de bal in één keer door. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Fernández probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sandon neemt de hoekschop. Laszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Lahemaa is nu in balbezit. Lahemaa met een sublieme pass. Daar is Rodríguez Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Rodríguez Soria geeft de bal voor. Laszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - AS Bruno 1:0

13e minuut.
Sandon geeft een hoge lob. Fernández is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sandon zal de hoekschop nemen. Laszkiewicz kopt de bal weg.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Mastrapasqua verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrapasqua probeert naar een medespeler te passen. Huidobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre rent richting de bal. Montealegre schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Lahemaa is nu in balbezit. Lahemaa met een sublieme pass. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - AS Bruno 2:0

44e minuut.
Huidobro zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saa rent richting de bal. Saa probeert naar een medespeler te passen. Portales is nu in balbezit. Portales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - AS Bruno 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 26%, AS Bruno 74%.
Wanderito sw - AS Bruno 2:1

49e minuut.
Mastrapasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Vlaszák rent richting de bal. Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wanderito sw - AS Bruno 2:2

71e minuut.
Morandé rent richting de bal. Morandé passt de bal met de wreef. Natali rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Lahemaa kopt de bal weg. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - AS Bruno 3:2

73e minuut.
Vinho do Porto rent richting de bal. Mora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Vinho do Porto. Vinho do Porto krijgt een gele kaart.

86e minuut.
Huidobro is nu in balbezit. Montealegre onderschept slim de pass. Montealegre speelt de bal door. Lahemaa is nu in balbezit. Lahemaa haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 46%, AS Bruno 54%.
Wanderito sw - AS Bruno 3:2