Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Abuelos Gamer FC Runegeret
Chile2020 Tactiek !-.
47% Balbezit 53%
68% Spel op eigen helft 32%
2 Doelpogingen 28
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
35.3 gemiddelde waardering 50.9
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen solide
redelijk Verdedigen goed


1e minuut.
Dipillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dipillo passt de bal in één keer door. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Pelé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:1

5e minuut.
Rodríguez López rent richting de bal. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Souidi kan de bal niet met de borst controleren. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:2

8e minuut.
Daar is Rodríguez López, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Nielsen rent richting de bal. Rodríguez López verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel. Pelé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal raakt de paal.

15e minuut.
Jaworucki passt de bal in één keer door. Rodríguez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López probeert naar een medespeler te passen. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Souidi begaat een overtreding. Leroy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Sozio neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Na een snelle pass probeert Palomera de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

17e minuut.
Sozio rent richting de bal. Sozio speelt de bal door. Leroy rent richting de bal. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Rodríguez López rent richting de bal. Rodríguez López passt de bal zonder na te denken. Baltă is nu in balbezit. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

22e minuut.
Sozio geeft de bal voor. Baltă is nu in balbezit. Met opzet legt Palomera zijn tegenspeler op de grond. Palomera krijgt een gele kaart. Baltă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Rodríguez López met een snel genomen vrije trap. Gliszczyński krijgt zijn hoofd ertegen. De bal raakt de paal.

31e minuut.
Lippi rent richting de bal. Lippi met een sublieme pass. Risøy probeert naar een medespeler te passen. Leroy rent richting de bal. Leroy geeft een hoge lob. Pelé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

38e minuut.
Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... Pelé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

44e minuut.
Rodríguez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López geeft een hoge lob. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 69%, Runegeret 31%.
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:3

48e minuut.
Palomera is nu in balbezit. Palomera geeft een lange en hoge pass. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Pelé probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:4

51e minuut.
Scicli passt de bal zonder na te denken. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López geeft een hoge lob. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Pelé verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:5

53e minuut.
Siembida komt het veld opgelopen. Jabłczyński komt het veld opgelopen. Verlinden komt het veld opgelopen.

58e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal in één keer door. Souidi onderschept slim de pass. Jabłczyński heeft problemen om de bal te vangen. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Dipillo met een sublieme pass. Daar is Jaworucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:6

63e minuut.
Soto met de inworp. McMahen rent richting de bal. McMahen geeft de bal voor. Dipillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Dipillo geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Jaworucki passt de bal in één keer door. Jabłczyński rent richting de bal. Palomera bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Pelé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:7

71e minuut.
Jaworucki met de inworp. Rodríguez López heeft problemen om de bal te vangen. Rodríguez López probeert naar een medespeler te passen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

73e minuut.
Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński speelt de bal door. Klungelig pakt Siembida de bal. Siembida schiet op doel. Pelé werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

80e minuut.
McMahen passt de bal in één keer door. Rodríguez López bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López speelt de bal door. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Pelé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

82e minuut.
Lippi draait met de bal, schiet en ... Benie kopt de bal weg. Klungelig pakt Sozio de bal. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomera tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Jabłczyński is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Galleguillos komt het veld opgelopen. Jaworucki zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Daar is Palomera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel. Souidi probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Pelé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

87e minuut.
Sozio bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez López is nu in balbezit. Rodríguez López speelt de bal door. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

90e minuut.
Klungelig pakt Sozio de bal. Sozio geeft de bal voor. Verlinden kopt de bal weg. Siembida probeert de bal met de borst te controleren. Siembida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 67%, Runegeret 33%.
Los Abuelos Gamer FC - Runegeret 0:7