Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra Kai Celticus Brig
Cobra bebe Tactiek 352
49% Balbezit 51%
45% Spel op eigen helft 55%
12 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.9 gemiddelde waardering 37.8
adequate Schieten good
weak Passen average
weak Verdedigen adequate


4e minuut.
Miłosz passt de bal in één keer door. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà speelt de bal door. Comte rent richting de bal. Comte geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zygmunt probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Saba. Saba krijgt een gele kaart.

22e minuut.
Sputnik bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso passt de bal zonder na te denken. Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

27e minuut.
Inworp. Varela met de inworp. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt geeft de bal voor. Zamora krijgt zijn hoofd ertegen. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Saba is nu in balbezit. Saba met een sublieme pass. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Saba onderschept slim de pass. Saba geeft een hoge lob. Klungelig pakt Lexotan de bal. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Boating bokst de bal weg.

39e minuut.
Riquelme speelt de bal door. Villegas speelt de bal door. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Boating probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Celticus Brig 1:0

43e minuut.
Klungelig pakt Undona de bal. Charme met een sublieme pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Ødelyng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 45%, Celticus Brig 55%.
Cobra Kai - Celticus Brig 1:0

46e minuut.
Riquelme geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Celticus Brig 2:0

50e minuut.
Riquelme speelt de bal door. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi passt de bal in één keer door. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi passt de bal in één keer door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... Boating werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Celticus Brig 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 45%, Celticus Brig 55%.
Cobra Kai - Celticus Brig 3:0