Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente Central Wanderito sw
Normal Tactiek 352
38% Balbezit 62%
73% Spel op eigen helft 27%
0 Doelpogingen 25
3 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.7 gemiddelde waardering 32.8
slecht Schieten goed
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen matig


1e minuut.
Lahemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa geeft de bal voor. Laszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Wanderito sw 0:1

5e minuut.
Rodríguez Soria bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria geeft de bal voor. Aparicio heeft problemen om de bal te vangen. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Railef geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Montealegre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa geeft een lange en hoge pass. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

10e minuut.
Velásquez met een harde bal richting middenveld. Natali kopt de bal weg. Laszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Laszkiewicz geeft een hoge lob. Ruchalka maakt een snoekduik en kopt de bal. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

13e minuut.
Montealegre is nu in balbezit. Montealegre geeft een hoge lob. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz schiet op doel. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Wanderito sw 0:2

21e minuut.
Montealegre passt de bal in één keer door. Rodríguez Soria rent richting de bal. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Olate. Olate krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Velásquez geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sandon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahemaa is nu in balbezit. Lahemaa geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Ruchalka controleert de bal met de borst. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen. Daar is Obreque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Montealegre verovert de bal door een tackle van achteren. Montealegre probeert naar een medespeler te passen. Ruchalka probeert de bal aan de voet te houden. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

38e minuut.
Valdebenito bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandon verovert de bal door een tackle van achteren. Sandon passt de bal zonder na te denken. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Natali bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa passt de bal met de wreef. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Lahemaa met een sublieme pass. Laszkiewicz is nu in balbezit. Klungelig pakt Laszkiewicz de bal. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Obreque probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

43e minuut.
Natali is nu in balbezit. Natali geeft de bal voor. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Central 74%, Wanderito sw 26%.
Oriente Central - Wanderito sw 0:2

60e minuut.
Montealegre kopt de bal weg. Daar is Lahemaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lahemaa probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Wanderito sw 0:3

68e minuut.
Obreque bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka onderschept slim de pass. Ruchalka probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Wanderito sw 0:4

71e minuut.
Vera is nu in balbezit. Natali verovert de bal door een tackle van achteren. Natali passt de bal met de wreef. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Pradines rent richting de bal. Ruchalka verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Zamora bokst de bal weg.

85e minuut.
Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa rent richting de bal. Lahemaa probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

89e minuut.
Obreque geeft een hoge lob. Inworp. Montealegre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ruchalka heeft problemen om de bal te vangen. Ruchalka geeft een lange en hoge pass. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Central 72%, Wanderito sw 28%.
Oriente Central - Wanderito sw 0:4