Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderito sw Oriente Central
352 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
26% Spel op eigen helft 74%
25 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
30.4 gemiddelde waardering 17.9
redelijk Schieten slecht
slecht Passen slecht
zwak Verdedigen waardeloos


10e minuut.
Sandon rent richting de bal. Sandon geeft een hoge lob. Ruchalka kopt de bal weg. Laszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

15e minuut.
Montealegre onderschept slim de pass. Montealegre speelt de bal door. Lahemaa geeft een hoge lob. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Valdebenito raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Jacob komt het veld opgelopen.

18e minuut.
Laszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden. Railef is nu in balbezit. Laszkiewicz speelt de bal door. Daar is Ruchalka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchalka schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

19e minuut.
Lahemaa speelt de bal door. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz passt de bal in één keer door. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

22e minuut.
Lahemaa met een sublieme pass. Natali rent richting de bal. Railef schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Railef krijgt een gele kaart. Natali is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Natali met een snel genomen vrije trap. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Oriente Central 1:0

26e minuut.
Railef is nu in balbezit. Laszkiewicz is nu in balbezit. Daar is Laszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap. Paal! Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

30e minuut.
Natali rent richting de bal. Lahemaa is nu in balbezit. Lahemaa speelt de bal door. Ruchalka rent richting de bal. Ruchalka draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Vera rent richting de bal. Ruchalka verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa met een sublieme pass. Laszkiewicz rent richting de bal. Paal! Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Oriente Central 2:0

44e minuut.
Vinho do Porto geeft de bal voor. Railef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 25%, Oriente Central 75%.
Wanderito sw - Oriente Central 2:0

66e minuut.
Aparicio is nu in balbezit. Laszkiewicz verovert de bal door een tackle van achteren. Laszkiewicz passt de bal in één keer door. Ruchalka rent richting de bal. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Oriente Central 3:0

69e minuut.
Zamora trapt de bal weg. Rodríguez Soria kopt de bal weg. Montealegre geeft een lange en hoge pass. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

78e minuut.
Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz met een sublieme pass. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Ruchalka rent richting de bal. Ruchalka schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Oriente Central 4:0

82e minuut.
Daar is Acosta, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchalka verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa rent richting de bal. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

83e minuut.
Aparicio geeft de bal voor. Inworp. Sandon met een snelle inworp. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

85e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera geeft een hoge lob. Klungelig pakt Aparicio de bal. Sandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandon geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Rodríguez Soria kopt de bal weg. Lahemaa heeft problemen om de bal te vangen. Lahemaa probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Oriente Central 5:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 27%, Oriente Central 73%.
Wanderito sw - Oriente Central 5:0