Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real teracampeon AS Bruno
Normal Tactiek Normal
41% Balbezit 59%
78% Spel op eigen helft 22%
0 Doelpogingen 20
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.5 gemiddelde waardering 26.5
weak Schieten average
poor Passen poor
weak Verdedigen weak


35e minuut.
Saa passt de bal in één keer door. Núñez bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales onderschept slim de pass. Portales haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

41e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Aguilera geeft de bal voor. Vidal kopt de bal weg. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - AS Bruno 0:1

44e minuut.
Jons bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons met een sublieme pass. Vidal is nu in balbezit. Mora rent richting de bal. Mora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Aguilera heeft problemen om de bal te vangen. Velásquez is nu in balbezit. Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - AS Bruno 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 77%, AS Bruno 23%.
Real teracampeon - AS Bruno 0:2

50e minuut.
Bombal is nu in balbezit. Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal met een sublieme pass. Portales is nu in balbezit. Portales haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

53e minuut.
Aguilera is nu in balbezit. Saa onderschept slim de pass. Saa geeft een hoge lob. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

54e minuut.
Abrigo is nu in balbezit. Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal passt de bal in één keer door. Portales is nu in balbezit. Portales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - AS Bruno 0:3

63e minuut.
Inworp. Rebolledo met de inworp. Klungelig pakt Aguilera de bal. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

68e minuut.
Lee met een sublieme pass. Saa kopt de bal weg. Rebolledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Portales rent richting de bal. Portales geeft een hoge lob. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

70e minuut.
Bombal bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora onderschept slim de pass. Mora met een sublieme pass. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - AS Bruno 0:4

72e minuut.
Jons verovert de bal door een tackle van achteren. Jons geeft een hoge lob. Núñez kopt de bal weg. Morandé rent richting de bal. Morandé geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 79%, AS Bruno 21%.
Real teracampeon - AS Bruno 0:4