Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Bruno Real teracampeon
Normal Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
21% Spel op eigen helft 79%
19 Doelpogingen 0
1 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
28.1 gemiddelde waardering 17.3
average Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


3e minuut.
Abrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora speelt de bal door. Portales rent richting de bal. Portales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

11e minuut.
Guinolé bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubiño verovert de bal door een tackle van achteren. Met opzet legt Abrigo zijn tegenspeler op de grond. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Abrigo naar de kleedkamers voor een vroege douche.

15e minuut.
Gana geeft een lange en hoge pass. Rubiño bereikt de bal nog maar net als eerste. Rubiño speelt de bal door. Portales is nu in balbezit. Portales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Real teracampeon 1:0

17e minuut.
Jons is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Rebolledo. Jons is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Huidobro met een snel genomen vrije trap. Manquilef kopt de bal weg. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

29e minuut.
Núñez rent richting de bal. Morandé verovert de bal door een tackle van achteren. Manquilef geeft een lange en hoge pass. Jons is nu in balbezit. Jons haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Manquilef geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Morandé met de inworp. Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Mora geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

32e minuut.
Vidal geeft de bal voor. Jons rent richting de bal. Jons met een sublieme pass. Portales heeft problemen om de bal te vangen. Portales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

35e minuut.
Vidal onderschept slim de pass. Vidal probeert naar een medespeler te passen. Manquilef bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales haalt uit met een fantastische trap. Lee bokst de bal weg.

37e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Mora probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Portales de bal. Mora is nu in balbezit. Mora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Mora is nu in balbezit. Mora passt de bal zonder na te denken. Portales rent richting de bal. Portales haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 18%, Real teracampeon 82%.
AS Bruno - Real teracampeon 1:0

56e minuut.
Klungelig pakt Gana de bal. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora probeert naar een medespeler te passen. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Vidal met een sublieme pass. Saa is nu in balbezit. Saa speelt de bal door. Portales rent richting de bal. Portales schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

68e minuut.
Morandé verovert de bal door een tackle van achteren. Mora rent richting de bal. Mora met een sublieme pass. Portales heeft problemen om de bal te vangen. Portales haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Real teracampeon 2:0

69e minuut.
Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Mora rent richting de bal. Portales rent richting de bal. Portales draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Real teracampeon 3:0

72e minuut.
Na een snelle pass probeert Aguilera de bal onder controle te krijgen. Mora rent richting de bal. Mora passt de bal in één keer door. Portales is nu in balbezit. Portales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Portales is nu in balbezit. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ... Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Portales is nu in balbezit. Portales haalt uit met een fantastische trap. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Real teracampeon 4:0

80e minuut.
Neruda met een sublieme pass. Gana is nu in balbezit. Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 23%, Real teracampeon 77%.
AS Bruno - Real teracampeon 4:0