Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra Kai Los Abuelos Gamer FC
Cobra bebe Tactiek Chile2020
45% Balbezit 55%
54% Spel op eigen helft 46%
10 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 36.5
adequate Schieten adequate
weak Passen adequate
weak Verdedigen average


4e minuut.
Souidi speelt de bal door. Scicli is nu in balbezit. Scicli passt de bal met de wreef. Fontana rent richting de bal. Fontana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

6e minuut.
Varela verovert de bal door een tackle van achteren. Varela passt de bal zonder na te denken. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Los Abuelos Gamer FC 1:0

11e minuut.
Souidi probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Dipillo de bal. Varela speelt de bal door. Zygmunt heeft problemen om de bal te vangen. Zygmunt geeft een hoge lob. Pelé probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Pelé speelt de bal door. Gnecco kopt de bal weg. Daar is Manzur, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Riquelme geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Soto met een snelle inworp. Bockstaele geeft een hoge lob. Lippi springt en kopt de bal.
De bal gaat maar net naast.

19e minuut.
Sputnik kopt de bal weg. Souidi speelt de bal door. Fontana heeft problemen om de bal te vangen. Fontana haalt uit met een fantastische trap. Charme maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Cobra Kai - Los Abuelos Gamer FC 1:1

30e minuut.
Sputnik heeft problemen om de bal te vangen. Guarello is nu in balbezit. Guarello passt de bal zonder na te denken. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Los Abuelos Gamer FC 2:1

41e minuut.
Riquelme kopt de bal weg. Zamora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Nielsen. Zamora is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Fiordalisi komt bij de bal en schiet.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 52%, Los Abuelos Gamer FC 48%.
Cobra Kai - Los Abuelos Gamer FC 2:1

50e minuut.
Gnecco is nu in balbezit. Gnecco passt de bal in één keer door. Zamora rent richting de bal. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Los Abuelos Gamer FC 3:1

62e minuut.
Nielsen rent richting de bal. Nielsen passt de bal in één keer door. Scicli speelt de bal door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Souidi passt de bal met de wreef. Lippi rent richting de bal. Lippi passt de bal zonder na te denken. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Los Abuelos Gamer FC 3:2

77e minuut.
Galleguillos komt het veld opgelopen.

87e minuut.
Inworp. Undona zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scicli met een sublieme pass. Lippi rent richting de bal. Lippi haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Charme werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Bockstaele is nu in balbezit. Bockstaele haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 55%, Los Abuelos Gamer FC 45%.
Cobra Kai - Los Abuelos Gamer FC 3:2