Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Abuelos Gamer FC Cobra Kai
Chile2020 Tactiek Cobra bebe
55% Balbezit 45%
56% Spel op eigen helft 44%
6 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 1
33.3 gemiddelde waardering 34
adequate Schieten good
average Passen weak
weak Verdedigen weak


3e minuut.
Daar is Villegas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Sputnik geeft een lange en hoge pass. Zamora kopt de bal weg. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... Pelé bokst de bal weg.

8e minuut.
Zygmunt passt de bal met de wreef. Zamora is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Scicli. Scicli krijgt een gele kaart. Zamora raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Saba neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Pelé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Zamora krijgt zijn hoofd ertegen. Pelé bokst de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Cobra Kai 0:1

9e minuut.
Gnecco rent richting de bal. Gnecco met een sublieme pass. Oporto probeert de bal aan de voet te houden. Zamora rent richting de bal. Zamora draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

26e minuut.
Souidi probeert naar een medespeler te passen. Dipillo is nu in balbezit. Dipillo met een sublieme pass. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Dipillo bereikt de bal nog maar net als eerste. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dipillo zal de hoekschop nemen. Fontana krijgt zijn hoofd ertegen. Charme werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Abuelos Gamer FC - Cobra Kai 1:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 58%, Cobra Kai 42%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Abuelos Gamer FC - Cobra Kai 1:1

58e minuut.
Gnecco probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi passt de bal met de wreef. Zamora is nu in balbezit. Zamora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Lippi rent richting de bal. Sputnik rent richting de bal. Lippi verovert de bal door een tackle van achteren. Lippi schiet op doel. Charme probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat.

77e minuut.
Inworp. Galleguillos komt het veld opgelopen.

78e minuut.
Klungelig pakt Soto de bal. Soto met een sublieme pass. Varela rent richting de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Riquelme is nu in balbezit. Bockstaele verovert de bal door een tackle van achteren. Bockstaele passt de bal met de wreef. Fontana is nu in balbezit. Fontana schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Riquelme kopt de bal weg. Gnecco rent richting de bal. Soto begaat een overtreding. Soto krijgt een gele kaart.

90e minuut.
Lippi is nu in balbezit. Sputnik rent richting de bal. Lippi onderschept slim de pass. Lippi schiet op doel. Charme probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Cobra Kai 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 54%, Cobra Kai 46%.
Los Abuelos Gamer FC - Cobra Kai 2:1