Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celticus Brig Runegeret
352 Tactiek a ver...
46% Balbezit 54%
76% Spel op eigen helft 24%
1 Doelpogingen 43
2 Overtredingen 5
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 1
1 Buitenspel 2
36.1 gemiddelde waardering 46
good Schieten very good
average Passen good
average Verdedigen good


3e minuut.
Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft een hoge lob. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki onderschept slim de pass. Jaworucki schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Verlinden rent richting de bal. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Boating verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

5e minuut.
Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ebetürk krijgt een gele kaart.

11e minuut.
Ebetürk geeft de bal voor. Lexotan bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă begaat een overtreding. Lexotan raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. McMahen raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Vârtejaru komt het veld opgelopen.

13e minuut.
Vârtejaru geeft een hoge lob. Verlinden kopt de bal weg. Leroy heeft problemen om de bal te vangen. Leroy schiet op doel. Boating werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:1

15e minuut.
Boating trapt de bal weg van het doel. Sobrero rent richting de bal. Piepiórka schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Piepiórka naar de kleedkamers voor een vroege douche. Sobrero wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

19e minuut.
Ødelyng is nu in balbezit. Verlinden onderschept slim de pass. Leroy is nu in balbezit. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Boating kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Doeltrap. Boating met een harde bal richting middenveld. Medén kopt de bal weg. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Boating probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Daar is Ødelyng, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:2

22e minuut.
Hoàng Hà is nu in balbezit. Leroy is nu in balbezit. Leroy passt de bal zonder na te denken. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Jaworucki is nu in balbezit. Verlinden rent richting de bal. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. Boating maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

27e minuut.
Ebetürk geeft een hoge lob. Baltă kopt de bal weg. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:3

31e minuut.
Verlinden met een sublieme pass. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ... Boating maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:4

36e minuut.
Vârtejaru bereikt de bal nog maar net als eerste. Vârtejaru geeft een hoge lob. Daar is Lexotan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

39e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal met de wreef. Hoàng Hà rent richting de bal. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy schiet op doel. Boating bokst de bal weg.

42e minuut.
Comte met een sublieme pass. Ebetürk is nu in balbezit. Ebetürk speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Boating verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

43e minuut.
Jaworucki met een snelle inworp. Baltă is nu in balbezit. Hoàng Hà legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Baltă is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Baltă legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop. Boating verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat.

45e minuut.
Jaworucki passt de bal met de wreef. Lexotan rent richting de bal. Verlinden onderschept slim de pass. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 79%, Runegeret 21%.
Celticus Brig - Runegeret 0:5

46e minuut.
Verlinden speelt de bal door. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft een hoge lob. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

49e minuut.
Leroy kopt de bal weg. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal in één keer door. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Miłosz passt de bal in één keer door. Benie rent richting de bal. Benie geeft een hoge lob. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Grigorchuk trapt de bal weg van het doel. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki passt de bal met de wreef. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Baltă rent richting de bal. Baltă speelt de bal door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:6

56e minuut.
Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:7

60e minuut.
Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg geeft een hoge lob. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:8

60e minuut.
Gliszczyński komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk met een sublieme pass. Gliszczyński rent richting de bal. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Boating speelt de bal door. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:9

66e minuut.
Pavlovič speelt de bal door. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg begaat een overtreding. Hirschberg krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński onderschept slim de pass. Gliszczyński passt de bal zonder na te denken. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

70e minuut.
Medén heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk rent richting de bal. Jaworucki geeft de bal voor. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

72e minuut.
Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Ødelyng met een sublieme pass. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. Boating probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Boating kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Daar is Lexotan, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:10

76e minuut.
Vârtejaru is nu in balbezit. Vârtejaru geeft de bal voor. Klungelig pakt Ødelyng de bal. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel. Boating probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Vârtejaru rent richting de bal. Vârtejaru geeft een lange en hoge pass. Gliszczyński kopt de bal weg. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

81e minuut.
Ødelyng geeft de bal voor. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk geeft een hoge lob. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Boating kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:11

87e minuut.
Hirschberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki geeft een hoge lob. Gliszczyński springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:12

89e minuut.
Hoàng Hà is nu in balbezit. Jaworucki onderschept slim de pass. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Ødelyng probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Boating bokst de bal weg. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Boating maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Runegeret 0:13

89e minuut.
Medén probeert naar een medespeler te passen. Daar is Caruso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel. Boating werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 73%, Runegeret 27%.
Celticus Brig - Runegeret 0:13