Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente Central AS Bruno
Normal Tactiek Normal
39% Balbezit 61%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 18
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
18.5 gemiddelde waardering 28.5
slecht Schieten redelijk
slecht Passen slecht
waardeloos Verdedigen zwak


1e minuut.
Morandé heeft problemen om de bal te vangen. Morandé passt de bal zonder na te denken. Aparicio is nu in balbezit. Portales verovert de bal door een tackle van achteren. Portales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Olate speelt de bal door. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora speelt de bal door. Portales rent richting de bal. Portales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Olate rent richting de bal. Rubiño rent richting de bal. Rubiño geeft de bal voor. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

7e minuut.
Portales is nu in balbezit. Railef rent richting de bal. Portales onderschept slim de pass. Mora is nu in balbezit. Mora haalt uit met een fantastische trap. Zamora bokst de bal weg.

11e minuut.
Pradines geeft een hoge lob. Saa kopt de bal weg. Vera rent richting de bal. Mora verovert de bal door een tackle van achteren. Mora draait met de bal, schiet en ... Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Portales rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Morandé neemt de hoekschop. Saa heeft problemen om de bal te vangen. Mora bereikt de bal nog maar net als eerste. Mora draait met de bal, schiet en ... Railef probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Morandé geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Portales is nu in balbezit. Portales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Saa geeft de bal voor. Vidal kopt de bal weg. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Portales is nu in balbezit. Portales draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Vera probeert de bal met de borst te controleren. Mora rent richting de bal. Mora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - AS Bruno 0:1

41e minuut.
Mora rent richting de bal. Mora passt de bal zonder na te denken. Portales is nu in balbezit. Portales haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - AS Bruno 0:2

42e minuut.
Daar is Millanao, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Portales onderschept slim de pass. Railef bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales is nu in balbezit. Portales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Millanao passt de bal in één keer door. Mora rent richting de bal. Mora passt de bal in één keer door. Portales is nu in balbezit. Portales haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Central 70%, AS Bruno 30%.
Oriente Central - AS Bruno 0:2

63e minuut.
Saa rent richting de bal. Saa probeert naar een medespeler te passen. Morandé is nu in balbezit. Morandé speelt de bal door. Vidal geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Valdebenito bereikt de bal nog maar net als eerste. Huidobro onderschept slim de pass. Huidobro speelt de bal door. Portales is nu in balbezit. Portales schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidal speelt de bal door. Portales rent richting de bal. Portales draait met de bal, schiet en ... Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - AS Bruno 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Central 62%, AS Bruno 38%.
Oriente Central - AS Bruno 0:3