Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real teracampeon Wanderito sw
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
72% Spel op eigen helft 28%
2 Doelpogingen 16
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.8 gemiddelde waardering 30.2
zwak Schieten redelijk
slecht Passen slecht
slecht Verdedigen zwak


1e minuut.
Neruda rent richting de bal. Lahemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa met een sublieme pass. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Wanderito sw 0:1

8e minuut.
Lahemaa rent richting de bal. Lahemaa passt de bal met de wreef. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

9e minuut.
Mastrapasqua passt de bal in één keer door. Natali is nu in balbezit. Natali geeft een lange en hoge pass. Daar is Laszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Wanderito sw 0:2

20e minuut.
Bombal bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa probeert naar een medespeler te passen. Daar is Laszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Wanderito sw 0:3

38e minuut.
Natali met een sublieme pass. Lahemaa controleert de bal met de borst. Lahemaa passt de bal zonder na te denken. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Manquilef de bal. Ruchalka rent richting de bal. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Vinho do Porto raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Siebel komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 74%, Wanderito sw 26%.
Real teracampeon - Wanderito sw 0:3

52e minuut.
Natali bereikt de bal nog maar net als eerste. Natali passt de bal met de wreef. Sandon met een sublieme pass. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Bombal raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Aguilera komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Inworp. Siebel zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandon geeft een lange en hoge pass. Ruchalka heeft problemen om de bal te vangen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Rebolledo is nu in balbezit. Sandon verovert de bal door een tackle van achteren. Sandon speelt de bal door. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Wanderito sw 0:4

87e minuut.
Sandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandon geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Aguilera de bal. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 70%, Wanderito sw 30%.
Real teracampeon - Wanderito sw 0:4