Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderito sw Runegeret
352 Tactiek a ver...
47% Balbezit 53%
72% Spel op eigen helft 28%
1 Doelpogingen 27
1 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
32.8 gemiddelde waardering 47.5
redelijk Schieten uitstekend
slecht Passen solide
matig Verdedigen goed


1e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki speelt de bal door. Verlinden rent richting de bal. Baltă rent richting de bal. Baltă passt de bal met de wreef. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

5e minuut.
McMahen geeft de bal voor. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Mastrapasqua geeft een hoge lob. Inworp. Sozio met een snelle inworp. Leroy is nu in balbezit. Leroy geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Natali geeft een lange en hoge pass. Inworp. Hirschberg met de inworp. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

17e minuut.
Verlinden is nu in balbezit. Vlaszák rent richting de bal. Vlaszák geeft een hoge lob. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Vinho do Porto rent richting de bal. Vinho do Porto geeft een hoge lob. Hirschberg speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Benie is nu in balbezit. Benie geeft een lange en hoge pass. Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden passt de bal zonder na te denken. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:1

36e minuut.
Natali bereikt de bal nog maar net als eerste. Natali geeft een hoge lob. Verlinden kopt de bal weg. Leroy is nu in balbezit. Leroy geeft een lange en hoge pass. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verlinden probeert de bal met de borst te controleren. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:2

39e minuut.
Natali met een sublieme pass. Rodríguez Soria is nu in balbezit. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 73%, Runegeret 27%.
Wanderito sw - Runegeret 0:3

50e minuut.
McMahen probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

52e minuut.
Laszkiewicz controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Benie neemt vlug de vrije trap. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Vlaszák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:4

62e minuut.
Courquin kopt de bal weg. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:5

63e minuut.
Jaworucki speelt de bal door. Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg met een sublieme pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:6

64e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Natali tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baltă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Hirschberg zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

66e minuut.
Rodríguez Soria is nu in balbezit. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Vlaszák probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:7

68e minuut.
Sozio passt de bal in één keer door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria is nu in balbezit. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:8

70e minuut.
Sandon geeft een hoge lob. Sozio kopt de bal weg. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:9

75e minuut.
Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg geeft de bal voor. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:10

78e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Sozio speelt de bal door. Jaworucki geeft een lange en hoge pass. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

81e minuut.
Na een snelle pass probeert Rodríguez Soria de bal onder controle te krijgen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:11

82e minuut.
Natali bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă speelt de bal door. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

84e minuut.
Vlaszák probeert naar een medespeler te passen. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg passt de bal in één keer door. Sozio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sozio geeft de bal voor. Duarte bokst de bal weg.

85e minuut.
Verlinden rent richting de bal. Verlinden passt de bal in één keer door. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:12

89e minuut.
Leroy rent richting de bal. Leroy met een sublieme pass. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal. Paal! Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Runegeret 0:13

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 71%, Runegeret 29%.
Wanderito sw - Runegeret 0:13