Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret Wanderito sw
wing tercera Tactiek 352
51% Balbezit 49%
31% Spel op eigen helft 69%
29 Doelpogingen 2
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 1
0 Buitenspel 0
47.4 gemiddelde waardering 32
excellent Schieten adequate
good Passen poor
good Verdedigen average


4e minuut.
Verlinden passt de bal met de wreef. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Mastrapasqua. Baltă is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Baltă neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Lahemaa speelt de bal door. Sandon rent richting de bal. Sandon geeft een hoge lob. Laszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Grigorchuk maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Klungelig pakt Montealegre de bal. Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Baltă heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden is nu in balbezit. Leroy heeft problemen om de bal te vangen. Leroy draait met de bal, schiet en ... Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Lahemaa geeft een lange en hoge pass. Jaworucki is nu in balbezit. Montealegre schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Montealegre is bestraft met een rode kaart voor een onbezonnen overtreding.

16e minuut.
Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirschberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk geeft een hoge lob. Lahemaa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Piepiórka rent richting de bal. Lahemaa onderschept slim de pass. Lahemaa passt de bal met de wreef. Daar is Laszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszkiewicz schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

31e minuut.
Vlaszák probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Leroy rent richting de bal. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 1:0

33e minuut.
Leroy onderschept slim de pass. Rodríguez Soria onderschept slim de pass. Verlinden onderschept slim de pass. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Vlaszák de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 2:0

35e minuut.
Courquin geeft een hoge lob. Klungelig pakt Baltă de bal. Baltă passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Hirschberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk geeft de bal voor. Klungelig pakt Baltă de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

41e minuut.
Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 3:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 34%, Wanderito sw 66%.
Runegeret - Wanderito sw 3:0

46e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki geeft een lange en hoge pass. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 4:0

48e minuut.
Lahemaa met een sublieme pass. Leroy met een sublieme pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 5:0

51e minuut.
Daar is Sandon, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg speelt de bal door. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Baltă kopt de bal weg. Leroy probeert de bal aan de voet te houden. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 6:0

56e minuut.
Klungelig pakt Ebetürk de bal. Ebetürk passt de bal in één keer door. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. Duarte werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 7:0

58e minuut.
Ebetürk geeft een lange en hoge pass. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft de bal voor. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 8:0

60e minuut.
Inworp. Gliszczyński komt het veld opgelopen. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

61e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński passt de bal zonder na te denken. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

67e minuut.
Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński passt de bal zonder na te denken. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 9:0

69e minuut.
Vinho do Porto kopt de bal weg. Laszkiewicz probeert naar een medespeler te passen. Natali bereikt de bal nog maar net als eerste. Courquin met een sublieme pass. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 10:0

71e minuut.
Duarte met een harde bal richting middenveld. Hirschberg kopt de bal weg. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... Duarte maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 11:0

74e minuut.
Hirschberg geeft de bal voor. Jabłczyński kopt de bal weg. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft een hoge lob. Gliszczyński krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 12:0

75e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Leroy met een sublieme pass. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 13:0

77e minuut.
Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński passt de bal in één keer door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 14:0

86e minuut.
Jabłczyński rent richting de bal. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński passt de bal met de wreef. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

88e minuut.
McMahen kopt de bal weg. Klungelig pakt Leroy de bal. Leroy passt de bal met de wreef. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Na een snelle pass probeert Gliszczyński de bal onder controle te krijgen. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Wanderito sw 15:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 28%, Wanderito sw 72%.
Runegeret - Wanderito sw 15:0