Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Bruno Cobra Kai
Normal Tactiek Cobra bebe
47% Balbezit 53%
66% Spel op eigen helft 34%
1 Doelpogingen 19
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
4 Buitenspel 0
27.7 gemiddelde waardering 32.6
weak Schieten adequate
poor Passen weak
weak Verdedigen weak


2e minuut.
Fiordalisi rent richting de bal. Zamora rent richting de bal. Vidal begaat een overtreding. Zamora is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zygmunt wilt de vrije trap nemen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

2e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Fernández met een harde bal richting middenveld. Guarello kopt de bal weg. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf bokst de bal weg. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Cobra Kai 0:1

7e minuut.
Lienlaf met een sublieme pass. Gnecco kopt de bal weg. Rubiño heeft problemen om de bal te vangen. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Guarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Jons onderschept slim de pass. Jons passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Portales de bal. Portales haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

31e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Vidal passt de bal in één keer door. Varela is nu in balbezit. Portales rent richting de bal. Portales geeft een lange en hoge pass. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

34e minuut.
Gnecco bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnecco probeert naar een medespeler te passen. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Cobra Kai 0:2

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 67%, Cobra Kai 33%.
AS Bruno - Cobra Kai 0:2

54e minuut.
Guarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarello geeft een lange en hoge pass. Fiordalisi rent richting de bal. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora is nu in balbezit. Zygmunt is nu in balbezit. Zygmunt draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Saa is nu in balbezit. Guarello onderschept slim de pass. Guarello passt de bal in één keer door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Nachar probeert naar een medespeler te passen. Varela rent richting de bal. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel. Lienlaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Cobra Kai 0:3

85e minuut.
Rubiño verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora rent richting de bal. Met opzet legt Rubiño zijn tegenspeler op de grond. Zamora raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen. Zamora kan niet meer verder spelen. Cid komt het veld opgelopen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 65%, Cobra Kai 35%.
AS Bruno - Cobra Kai 0:3