Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real teracampeon Celticus Brig
Normal Tactiek 352
37% Balbezit 63%
79% Spel op eigen helft 21%
2 Doelpogingen 27
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 36.6
slecht Schieten solide
slecht Passen matig
slecht Verdedigen matig


9e minuut.
Hoàng Hà geeft de bal voor. Manquilef kopt de bal weg. Rebolledo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Miłosz is nu in balbezit. Miłosz met een sublieme pass. Bombal rent richting de bal. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel. Lee bokst de bal weg.

20e minuut.
Sobrero verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso passt de bal met de wreef. Baník rent richting de bal. Baník haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Velásquez trapt de bal weg. Caruso kopt de bal weg. Manquilef heeft problemen om de bal te vangen. Baník is nu in balbezit. Baník schiet op doel. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu passt de bal in één keer door. Baník is nu in balbezit. Baník haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

31e minuut.
Velásquez geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà met een sublieme pass. Daar is Baník, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Celticus Brig 0:1

35e minuut.
Baník haalt uit met een fantastische trap. Velásquez kopt de bal weg. Klungelig pakt Gana de bal. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 85%, Celticus Brig 15%.
Real teracampeon - Celticus Brig 0:1

50e minuut.
Bombal probeert naar een medespeler te passen. Guinolé is nu in balbezit. Guinolé passt de bal in één keer door. Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Neruda schiet op doel. Boating verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

57e minuut.
Hoàng Hà passt de bal met de wreef. Caruso is nu in balbezit. Caruso geeft de bal voor. Baník maakt een snoekduik en kopt de bal. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Celticus Brig 0:2

63e minuut.
Daar is Caruso, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caruso met een sublieme pass. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu schiet op doel. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Celticus Brig 0:3

68e minuut.
Velásquez bereikt de bal nog maar net als eerste. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Hoàng Hà kopt de bal weg. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg.

69e minuut.
Miłosz geeft een hoge lob. Sobrero is nu in balbezit. Sobrero passt de bal in één keer door. Caruso bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Núñez rent richting de bal. Caruso onderschept slim de pass. Caruso probeert naar een medespeler te passen. Baník rent richting de bal. Baník draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Celticus Brig 0:4

84e minuut.
Hoàng Hà geeft een hoge lob. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník draait met de bal, schiet en ... Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Miłosz probeert naar een medespeler te passen. Sobrero probeert naar een medespeler te passen. Caruso is nu in balbezit. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 72%, Celticus Brig 28%.
Real teracampeon - Celticus Brig 0:4