Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celticus Brig Real teracampeon
352 Tactiek Normal
58% Balbezit 42%
18% Spel op eigen helft 82%
22 Doelpogingen 2
1 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 0
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.5 gemiddelde waardering 16.1
goed Schieten slecht
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


2e minuut.
Udişteanu maakt een snoekduik en kopt de bal. Daar is Bombal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baník is nu in balbezit. Baník haalt uit met een fantastische trap. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Real teracampeon 1:0

3e minuut.
Manquilef geeft een hoge lob. Comte kan de bal niet met de borst controleren. Guinolé is nu in balbezit. Comte onderschept slim de pass. Comte geeft een lange en hoge pass. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

5e minuut.
Miłosz geeft de bal voor. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu geeft de bal voor. Baník is nu in balbezit. Baník draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Real teracampeon 2:0

15e minuut.
Bombal geeft de bal voor. Klungelig pakt Caruso de bal. Bombal is nu in balbezit. Caruso onderschept slim de pass. Caruso haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comte met een snelle inworp. Caruso geeft een hoge lob. Udişteanu heeft problemen om de bal te vangen. Baník rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

19e minuut.
Gana rent richting de bal. Udişteanu onderschept slim de pass. Udişteanu speelt de bal door. Baník is nu in balbezit. Baník draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Miłosz met de inworp. Udişteanu rent richting de bal. Gana legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Udişteanu wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Gana probeert naar een medespeler te passen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Caruso neemt zijn aanloop.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Real teracampeon 3:0

30e minuut.
Bombal verovert de bal door een tackle van achteren. Baník is nu in balbezit. Bombal tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Baník raakte geblesseerd tijdens het duel, hij zal waarschijnlijk worden vervangen.

38e minuut.
Gana is nu in balbezit. Caruso rent richting de bal. Caruso passt de bal in één keer door. Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník schiet op doel. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

45e minuut.
Comte bereikt de bal nog maar net als eerste. Comte passt de bal zonder na te denken. Gana is nu in balbezit. Caruso rent richting de bal. Caruso haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 12%, Real teracampeon 88%.
Celticus Brig - Real teracampeon 3:0

50e minuut.
Gana heeft problemen om de bal te vangen. Hoàng Hà rent richting de bal. Hoàng Hà met een sublieme pass. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

53e minuut.
Inworp. Hoàng Hà met de inworp. Miłosz heeft problemen om de bal te vangen. Miłosz geeft een hoge lob. Baník springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Real teracampeon 4:0

53e minuut.
Klungelig pakt Neruda de bal. Abrigo bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník maakt een afschuwelijke overtreding. De scheidsrechter toont de rode kaart en daardoor mag Baník naar de kleedkamers voor een vroege douche.

54e minuut.
Ødelyng geeft de bal voor. Udişteanu rent richting de bal. Caruso is nu in balbezit. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Rebolledo bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz verovert de bal door een tackle van achteren. Miłosz passt de bal zonder na te denken. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Sobrero kopt de bal weg. Gana is nu in balbezit. Hoàng Hà is nu in balbezit. Caruso is nu in balbezit. Caruso schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

82e minuut.
Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso is nu in balbezit. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Real teracampeon 5:0

84e minuut.
Caruso speelt de bal door. Klungelig pakt Comte de bal. Comte passt de bal in één keer door. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Real teracampeon 6:0

89e minuut.
Lee trapt de bal weg van het doel. Abrigo is nu in balbezit. Abrigo passt de bal zonder na te denken. Neruda is nu in balbezit. Neruda haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 25%, Real teracampeon 75%.
Celticus Brig - Real teracampeon 6:0