Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret AS Bruno
a ver... Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
44 Doelpogingen 1
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
49.2 gemiddelde waardering 27.4
uitstekend Schieten zwak
solide Passen zwak
redelijk Verdedigen slecht


2e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg passt de bal met de wreef. Verlinden rent richting de bal. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ... Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 1:0

8e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lienlaf met een harde bal richting middenveld. Hirschberg kopt de bal weg. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

9e minuut.
Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Nachar is nu in balbezit. Verlinden onderschept slim de pass. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

12e minuut.
Vidal rent richting de bal. Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

13e minuut.
Inworp. Hirschberg met de inworp. Saa is nu in balbezit. Jaworucki onderschept slim de pass. Jaworucki geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 2:0

21e minuut.
Jaworucki passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy passt de bal in één keer door. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 3:0

22e minuut.
Leroy rent richting de bal. Jaworucki is nu in balbezit. Leroy rent richting de bal. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Baltă is nu in balbezit.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 4:0

24e minuut.
Sozio passt de bal zonder na te denken. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden passt de bal met de wreef. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Saa probeert de bal aan de voet te houden. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Nachar probeert de bal aan de voet te houden. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 5:0

26e minuut.
Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden passt de bal in één keer door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Lienlaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 6:0

28e minuut.
Huidobro geeft de bal voor. Inworp. Hirschberg met de inworp. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

30e minuut.
Courquin rent richting de bal. Courquin speelt de bal door. Hirschberg speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg geeft een hoge lob. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy met een sublieme pass. Verlinden rent richting de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 7:0

35e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Nachar onderschept slim de pass. Baltă verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Sozio geeft de bal voor. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy met een sublieme pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

37e minuut.
Fernández geeft een hoge lob. Inworp. Sozio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworucki heeft problemen om de bal te vangen. Jaworucki geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

38e minuut.
Huidobro heeft problemen om de bal te vangen. Baltă is nu in balbezit. Baltă passt de bal zonder na te denken. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

39e minuut.
Rubiño is nu in balbezit. Leroy onderschept slim de pass. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

39e minuut.
Sozio is nu in balbezit. Sozio passt de bal zonder na te denken. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 8:0

44e minuut.
Hirschberg zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki speelt de bal door. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Lienlaf verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 9:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 16%, AS Bruno 84%.
Runegeret - AS Bruno 9:0

50e minuut.
Daar is Benie, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki passt de bal in één keer door. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Ebetürk probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki met een sublieme pass. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

61e minuut.
Ebetürk speelt de bal door. Hirschberg met een sublieme pass. Leroy rent richting de bal. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf bokst de bal weg.

63e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Verlinden is nu in balbezit. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. Lienlaf probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - AS Bruno 10:0

67e minuut.
Verlinden passt de bal in één keer door. Nachar probeert naar een medespeler te passen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Jaworucki kopt de bal weg. Verlinden probeert naar een medespeler te passen. Fernández probeert de bal aan de voet te houden. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

71e minuut.
Nachar geeft de bal voor. Daar is Jaworucki, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Fernández rent richting de bal. Fernández geeft een hoge lob. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sozio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworucki geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Daar is Mora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk passt de bal met de wreef. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lienlaf trapt de bal weg van het doel. Jaworucki kopt de bal weg. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

79e minuut.
Jaworucki speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Verlinden de bal onder controle te krijgen. Huidobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă onderschept slim de pass. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

82e minuut.
Vidal probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki passt de bal in één keer door. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel. Paal!

86e minuut.
Sozio met de inworp. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki geeft een lange en hoge pass. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

87e minuut.
Klungelig pakt Huidobro de bal. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal met de wreef. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Lienlaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
McMahen bereikt de bal nog maar net als eerste. McMahen met een sublieme pass. Benie is nu in balbezit. Benie geeft de bal voor. Sozio geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 20%, AS Bruno 80%.
Runegeret - AS Bruno 10:0