Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Bruno Runegeret
Normal Tactiek a ver 2.0
45% Balbezit 55%
74% Spel op eigen helft 26%
1 Doelpogingen 39
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
29.1 gemiddelde waardering 51.2
weak Schieten excellent
poor Passen solid
average Verdedigen good


6e minuut.
Hirschberg kopt de bal weg. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki speelt de bal door. Leroy is nu in balbezit. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Lienlaf bokst de bal weg.

13e minuut.
Hirschberg speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Sozio passt de bal zonder na te denken. Leroy heeft problemen om de bal te vangen. Jaworucki rent richting de bal. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

16e minuut.
Hirschberg geeft de bal voor. Baltă kopt de bal weg. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

19e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sozio met de inworp. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft een hoge lob. Leroy maakt een snoekduik en kopt de bal. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

21e minuut.
Fernández probeert naar een medespeler te passen. Na een snelle pass probeert Rubiño de bal onder controle te krijgen. Verlinden rent richting de bal. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden schiet op doel. Lienlaf bokst de bal weg. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
Jaworucki passt de bal met de wreef. Verlinden is nu in balbezit. Fernández tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Verlinden is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Jaworucki komt bij de bal en schiet. Lienlaf kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

23e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Sozio neemt de hoekschop. Baltă maakt een snoekduik en kopt de bal. Lienlaf werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Runegeret 0:1

25e minuut.
Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Ebetürk bereikt de bal nog maar net als eerste. Ebetürk met een sublieme pass. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Runegeret 0:2

28e minuut.
Ebetürk onderschept slim de pass. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Videla probeert de bal aan de voet te houden.
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lienlaf niet meer kan verder spelen. Agüero komt het veld opgelopen.

42e minuut.
Saa geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirschberg met de inworp. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen. Verlinden rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Runegeret 0:3

43e minuut.
Vidal is nu in balbezit. Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Baltă is nu in balbezit. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Runegeret 0:4

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 79%, Runegeret 21%.
AS Bruno - Runegeret 0:4

46e minuut.
Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki passt de bal met de wreef. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Agüero maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Runegeret 0:5

49e minuut.
Agüero met een harde bal richting middenveld. Jaworucki kopt de bal weg. Rubiño controleert de bal met de borst. Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Vidal bereikt de bal nog maar net als eerste. Sozio verovert de bal door een tackle van achteren. Sozio passt de bal zonder na te denken. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Runegeret 0:6

54e minuut.
Mora passt de bal in één keer door. Saa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Jaworucki speelt de bal door. Daar is Hirschberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg speelt de bal door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Jons met de inworp. Mora kan de bal niet met de borst controleren. Benie rent richting de bal. Mora onderschept slim de pass. Mora draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Mora rent richting de bal. Ebetürk verovert de bal door een tackle van achteren. Ebetürk passt de bal zonder na te denken. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Jabłczyński komt het veld opgelopen. Gliszczyński komt het veld opgelopen. Hirschberg neemt de hoekschop. Leroy krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

64e minuut.
Hirschberg probeert de bal aan de voet te houden. Courquin speelt de bal door. Jaworucki speelt de bal door. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

65e minuut.
Ebetürk rent richting de bal. Ebetürk passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Fernández de bal. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Inworp. Sozio zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Jaworucki speelt de bal door. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Runegeret 0:7

67e minuut.
Leroy onderschept slim de pass. Gliszczyński is nu in balbezit. Leroy is nu in balbezit. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Ebetürk geeft een hoge lob. Huidobro controleert de bal met de borst. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirschberg zal de hoekschop nemen. Vidal heeft problemen om de bal te vangen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Videla geeft de bal voor. Inworp. Hirschberg met de inworp. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

87e minuut.
Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg speelt de bal door. Gliszczyński speelt de bal door. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 69%, Runegeret 31%.
AS Bruno - Runegeret 0:7