Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celticus Brig Oriente Central
352 Tactiek Normal
65% Balbezit 35%
29% Spel op eigen helft 71%
18 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33.9 gemiddelde waardering 18.9
solide Schieten slecht
matig Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


4e minuut.
Comte is nu in balbezit. Comte geeft de bal voor. Aparicio is nu in balbezit. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

8e minuut.
Miłosz geeft een lange en hoge pass. Udişteanu heeft problemen om de bal te vangen. Caruso is nu in balbezit. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

10e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een lange en hoge pass. Inworp. Miłosz zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Udişteanu geeft de bal voor. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Obreque kan de bal niet met de borst controleren. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

14e minuut.
Klungelig pakt Aparicio de bal. Aparicio geeft een hoge lob. Sobrero kopt de bal weg. Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Oriente Central 1:0

17e minuut.
Comte met een sublieme pass. Baník rent richting de bal. Obreque is nu in balbezit. Baník verovert de bal door een tackle van achteren. Baník geeft de bal voor. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Oriente Central 2:0

20e minuut.
Baník probeert naar een medespeler te passen. Comte rent richting de bal. Comte geeft een lange en hoge pass. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

25e minuut.
Daar is Aparicio, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Railef bereikt de bal nog maar net als eerste. Caruso onderschept slim de pass. Caruso draait met de bal, schiet en ... Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Oriente Central 3:0

29e minuut.
Lexotan met een sublieme pass. Baník rent richting de bal. Baník passt de bal met de wreef. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu haalt uit met een fantastische trap. Paal! Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

37e minuut.
Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník geeft een lange en hoge pass. Aparicio probeert de bal aan de voet te houden. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

40e minuut.
Velásquez rent richting de bal. Velásquez geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Miłosz met de inworp. Caruso geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 27%, Oriente Central 73%.
Celticus Brig - Oriente Central 3:0

54e minuut.
Lexotan met een sublieme pass. Udişteanu rent richting de bal. Caruso rent richting de bal. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Oriente Central 4:0

63e minuut.
Hoàng Hà passt de bal zonder na te denken. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz geeft een hoge lob. Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

67e minuut.
Sobrero kopt de bal weg. Caruso rent richting de bal. Caruso met een sublieme pass. Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Baník rent richting de bal. Baník haalt uit met een fantastische trap. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Oriente Central 5:0

73e minuut.
Millanao rent richting de bal. Sobrero onderschept slim de pass. Sobrero geeft een lange en hoge pass. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 31%, Oriente Central 69%.
Celticus Brig - Oriente Central 5:0