Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real teracampeon Los Abuelos Gamer FC
Normal Tactiek Chile2020
39% Balbezit 61%
77% Spel op eigen helft 23%
1 Doelpogingen 25
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17 gemiddelde waardering 31.8
zwak Schieten redelijk
slecht Passen matig
slecht Verdedigen slecht


15e minuut.
Oporto is nu in balbezit. Oporto geeft een hoge lob. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Los Abuelos Gamer FC 0:1

20e minuut.
Cisternas zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Scicli is nu in balbezit. Scicli passt de bal in één keer door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel. Paal!

23e minuut.
Núñez passt de bal met de wreef. Fontana is nu in balbezit. Fontana passt de bal met de wreef. Lippi rent richting de bal. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Scicli verovert de bal door een tackle van achteren. Scicli geeft een hoge lob. Velásquez kan de bal niet met de borst controleren. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg. Manquilef heeft problemen om de bal te vangen. Oporto is nu in balbezit. Oporto draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

32e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Bockstaele zal de hoekschop nemen. Scicli kopt de bal weg. Lippi heeft problemen om de bal te vangen. Lippi draait met de bal, schiet en ... Na een snelle pass probeert Velásquez de bal onder controle te krijgen.
Dat scheelde niet veel!

34e minuut.
Lippi geeft een lange en hoge pass. Oporto rent richting de bal. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Los Abuelos Gamer FC 0:2

43e minuut.
Bombal bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele onderschept slim de pass. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Lippi bereikt de bal nog maar net als eerste. Lippi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 78%, Los Abuelos Gamer FC 22%.
Real teracampeon - Los Abuelos Gamer FC 0:2

56e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Lee met een harde bal richting middenveld. Oporto kopt de bal weg. Fontana rent richting de bal. Fontana draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Palomera geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gana de bal. Gana passt de bal in één keer door. Lippi rent richting de bal. Lippi geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Doeltrap. Hermosilla komt het veld opgelopen.

69e minuut.
Dipillo kan de bal niet met de borst controleren. Scicli rent richting de bal. Scicli passt de bal met de wreef. Hermosilla heeft problemen om de bal te vangen. Hermosilla schiet op doel. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

70e minuut.
Soto geeft de bal voor. Klungelig pakt Manquilef de bal. Bockstaele is nu in balbezit. Bockstaele draait met de bal, schiet en ... Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

75e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Galleguillos komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Scicli is nu in balbezit. Scicli speelt de bal door. Hermosilla is nu in balbezit. Hermosilla haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Los Abuelos Gamer FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 77%, Los Abuelos Gamer FC 23%.
Real teracampeon - Los Abuelos Gamer FC 0:3