Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderito sw Los Abuelos Gamer FC
352 Tactiek Chile2020
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
4 Doelpogingen 8
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 35.8
redelijk Schieten redelijk
slecht Passen matig
matig Verdedigen matig


3e minuut.
Scicli met een sublieme pass. Bockstaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele passt de bal in één keer door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Los Abuelos Gamer FC 0:1

7e minuut.
Sandon passt de bal in één keer door. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz heeft problemen om de bal te vangen. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wanderito sw - Los Abuelos Gamer FC 1:1

13e minuut.
Nielsen met een sublieme pass. Natali is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Soto. Soto krijgt een gele kaart.

25e minuut.
Sandon is nu in balbezit. Nielsen verovert de bal door een tackle van achteren. Nielsen passt de bal met de wreef. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

26e minuut.
Lahemaa rent richting de bal. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz is nu in balbezit.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Mastrapasqua bereikt de bal nog maar net als eerste. Mastrapasqua geeft een hoge lob. Daar is Palomera, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap. Pelé bokst de bal weg. Manzur heeft problemen om de bal te vangen.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Los Abuelos Gamer FC 2:1

40e minuut.
Fontana passt de bal met de wreef. Nielsen bereikt de bal nog maar net als eerste. Nielsen met een sublieme pass. Bockstaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele draait met de bal, schiet en ... Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 45%, Los Abuelos Gamer FC 55%.
Wanderito sw - Los Abuelos Gamer FC 2:1

47e minuut.
Dipillo bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Montealegre zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lahemaa is nu in balbezit. Lahemaa geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dipillo zal de hoekschop nemen. Klungelig pakt Vlaszák de bal. Bockstaele is nu in balbezit. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Wanderito sw - Los Abuelos Gamer FC 2:2

57e minuut.
Natali kopt de bal weg. Lahemaa rent richting de bal. Nielsen maakt een afschuwelijke overtreding. Nielsen krijgt een gele kaart.

60e minuut.
Scicli speelt de bal door. Lippi is nu in balbezit. Lippi passt de bal in één keer door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Galleguillos komt het veld opgelopen.

76e minuut.
Lippi rent richting de bal. Lippi passt de bal met de wreef. Galleguillos rent richting de bal. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
Daar is Rodríguez Soria, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fontana is nu in balbezit. Mastrapasqua geeft een lange en hoge pass. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 50%, Los Abuelos Gamer FC 50%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Wanderito sw - Los Abuelos Gamer FC 2:2