Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Abuelos Gamer FC Wanderito sw
Chile2020 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
55% Spel op eigen helft 45%
11 Doelpogingen 12
5 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
33 gemiddelde waardering 33
goed Schieten goed
matig Passen zwak
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Dipillo passt de bal in één keer door. Palomera is nu in balbezit. Palomera geeft een lange en hoge pass. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

3e minuut.
Bockstaele probeert naar een medespeler te passen. Scicli is nu in balbezit. Scicli speelt de bal door. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

6e minuut.
Rodríguez Soria is nu in balbezit. Lippi tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Rodríguez Soria is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodríguez Soria zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

10e minuut.
Lahemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa speelt de bal door. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka haalt uit met een fantastische trap. Pelé probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Wanderito sw 0:1

12e minuut.
Natali verovert de bal door een tackle van achteren. Natali passt de bal zonder na te denken. Souidi geeft een lange en hoge pass. Fontana is nu in balbezit. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Abuelos Gamer FC - Wanderito sw 1:1

40e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Soto zal de hoekschop nemen. Montealegre heeft problemen om de bal te vangen. Lippi is nu in balbezit. Lippi haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

41e minuut.
Laszkiewicz kopt de bal weg. Natali geeft een hoge lob. Sandon is nu in balbezit. Sandon geeft een hoge lob. Ruchalka krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 55%, Wanderito sw 45%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Abuelos Gamer FC - Wanderito sw 1:1

50e minuut.
Natali geeft een lange en hoge pass. Manzur kopt de bal weg. Vinho do Porto is nu in balbezit. Bockstaele onderschept slim de pass. Bockstaele geeft een lange en hoge pass.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Oporto bereikt de bal nog maar net als eerste. Natali onderschept slim de pass. Natali geeft de bal voor. Lippi rent richting de bal. Lippi haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

55e minuut.
Lippi passt de bal met de wreef. Natali onderschept slim de pass. Bockstaele rent richting de bal. Bockstaele schiet op doel. Vinho do Porto probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Duarte kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. De bal vliegt tegen de lat.

63e minuut.
Oporto is nu in balbezit. Natali verovert de bal door een tackle van achteren. Natali geeft een hoge lob. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Wanderito sw 1:2

69e minuut.
Lippi passt de bal in één keer door. Fontana rent richting de bal. Natali maakt een afschuwelijke overtreding. Natali krijgt een gele kaart.

70e minuut.
Fontana probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Montealegre bereikt de bal nog maar net als eerste. Montealegre geeft een lange en hoge pass. Laszkiewicz krijgt zijn hoofd ertegen. Pelé werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Natali is nu in balbezit. Bockstaele onderschept slim de pass. Bockstaele passt de bal met de wreef. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Inworp. Galleguillos komt het veld opgelopen.

80e minuut.
Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz passt de bal in één keer door. Ruchalka rent richting de bal. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa draait met de bal, schiet en ... Pelé kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - Wanderito sw 1:3

84e minuut.
Vinho do Porto zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Sandon rent richting de bal. Soto schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Sandon wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen.

87e minuut.
Inworp. Bockstaele met een snelle inworp. Galleguillos is nu in balbezit. Galleguillos geeft de bal voor. Duarte probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 55%, Wanderito sw 45%.
Los Abuelos Gamer FC - Wanderito sw 1:3