Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
AS Bruno Celticus Brig
Normal Tactiek 352
45% Balbezit 55%
64% Spel op eigen helft 36%
3 Doelpogingen 17
1 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
27.8 gemiddelde waardering 36.6
zwak Schieten goed
zwak Passen matig
zwak Verdedigen matig


1e minuut.
Hoàng Hà met een sublieme pass. Sobrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Sobrero passt de bal in één keer door. Baník rent richting de bal. Baník draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

3e minuut.
Miłosz met een sublieme pass. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Hoàng Hà geeft de bal voor. Baník is nu in balbezit. Baník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu passt de bal in één keer door. Baník rent richting de bal. Baník draait met de bal, schiet en ... Lienlaf maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.

14e minuut.
Vidal verovert de bal door een tackle van achteren. Vidal met een sublieme pass. Jons met een sublieme pass. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Hoàng Hà met een sublieme pass. Caruso rent richting de bal. Caruso passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Baník de bal. Baník schiet op doel. Paal! De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

24e minuut.
Pavlovič geeft een hoge lob. Fernández kopt de bal weg. Caruso heeft problemen om de bal te vangen. Udişteanu is nu in balbezit. Udişteanu schiet op doel. Lienlaf bokst de bal weg.
Wat een geweldige kans!

25e minuut.
Een oude blessure zorgt ervoor dat Lienlaf niet meer kan verder spelen. Agüero komt het veld opgelopen.

26e minuut.
Inworp. Miłosz met een snelle inworp. Caruso is nu in balbezit. Caruso geeft een lange en hoge pass. Baník krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Celticus Brig 0:1

32e minuut.
Mora raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Tomicic komt het veld opgelopen.

39e minuut.
Saa rent richting de bal. Sobrero rent richting de bal. Sobrero probeert naar een medespeler te passen. Comte is nu in balbezit. Comte geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 67%, Celticus Brig 33%.
AS Bruno - Celticus Brig 0:1

61e minuut.
Hoàng Hà verovert de bal door een tackle van achteren. Hoàng Hà passt de bal zonder na te denken. Udişteanu bereikt de bal nog maar net als eerste. Udişteanu draait met de bal, schiet en ... Agüero probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Celticus Brig 0:2

65e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Comte zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomicic is nu in balbezit. Sobrero is nu in balbezit. Sobrero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Celticus Brig 0:3

72e minuut.
Sobrero speelt de bal door. Caruso is nu in balbezit. Caruso passt de bal zonder na te denken. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu schiet op doel. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

78e minuut.
Saa passt de bal in één keer door. Portales rent richting de bal. Ødelyng bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales onderschept slim de pass. Portales draait met de bal, schiet en ... Boating kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
AS Bruno - Celticus Brig 1:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: AS Bruno 62%, Celticus Brig 38%.
AS Bruno - Celticus Brig 1:3