Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Oriente Central Runegeret
Normal Tactiek a ver...
36% Balbezit 64%
79% Spel op eigen helft 21%
1 Doelpogingen 48
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 2
18.3 gemiddelde waardering 47.1
slecht Schieten uitstekend
zwak Passen goed
slecht Verdedigen redelijk


1e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Sozio is nu in balbezit. Sozio passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt Obreque de bal. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen.
De bal gaat maar net naast.

2e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Sozio geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

4e minuut.
Jaworucki geeft de bal voor. Obreque heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:1

6e minuut.
Benie onderschept slim de pass. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki met een sublieme pass. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

8e minuut.
Jaworucki kopt de bal weg. Vera heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden rent richting de bal. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

9e minuut.
Sozio is nu in balbezit. Sozio probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Courquin geeft een lange en hoge pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg passt de bal in één keer door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:2

13e minuut.
Hirschberg speelt de bal door. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

14e minuut.
Hirschberg kopt de bal weg. Klungelig pakt Pradines de bal. Baltă speelt de bal door. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:3

18e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Baltă controleert de bal met de borst. Baltă speelt de bal door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:4

23e minuut.
Sozio rent richting de bal. Sozio passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Aparicio de bal. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Verlinden is nu in balbezit. Baltă is nu in balbezit. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Daar is Railef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworucki met een sublieme pass. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Velásquez de bal onder controle te krijgen.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:5

26e minuut.
Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki met een sublieme pass. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Klungelig pakt Vera de bal. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă geeft een hoge lob.
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Daar is Obreque, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă passt de bal met de wreef. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

33e minuut.
Leroy rent richting de bal. Leroy passt de bal met de wreef. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:6

33e minuut.
Ebetürk raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Ghiani komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Sozio met een sublieme pass. Jaworucki heeft problemen om de bal te vangen. Jaworucki met een sublieme pass. Klungelig pakt Verlinden de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Millanao rent richting de bal. Jaworucki onderschept slim de pass. Jaworucki passt de bal in één keer door. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Leroy passt de bal zonder na te denken. Obreque bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden onderschept slim de pass. Verlinden schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Zamora met een sublieme pass. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
McMahen geeft een hoge lob. Verlinden rent richting de bal. Velásquez tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Velásquez krijgt een gele kaart. Verlinden raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Jaworucki neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Hirschberg met een sublieme pass. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:7

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Central 80%, Runegeret 20%.
Oriente Central - Runegeret 0:7

49e minuut.
Pradines onderschept slim de pass. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

49e minuut.
Pradines raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Bunster komt het veld opgelopen.

51e minuut.
Klungelig pakt Vera de bal. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki geeft de bal voor. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

52e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Siembida komt het veld opgelopen. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

55e minuut.
Jaworucki passt de bal in één keer door. Obreque bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:8

56e minuut.
Millanao speelt de bal door. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Railef is nu in balbezit. Verlinden verovert de bal door een tackle van achteren. Verlinden schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:9

59e minuut.
Millanao rent richting de bal. Benie onderschept slim de pass. Benie geeft een hoge lob. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:10

65e minuut.
McMahen passt de bal met de wreef. Sozio rent richting de bal. Sozio met een sublieme pass. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

66e minuut.
Jaworucki passt de bal met de wreef. Verlinden rent richting de bal. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:11

68e minuut.
Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida geeft de bal voor. Klungelig pakt Obreque de bal. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

71e minuut.
Doeltrap. Zamora trapt de bal weg. Hirschberg kopt de bal weg. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal vliegt tegen de lat. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

73e minuut.
Suella speelt de bal door. Siembida kopt de bal weg. Jaworucki speelt de bal door. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Sozio zal de hoekschop nemen. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

74e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sozio met de inworp. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Siembida draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

77e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Sozio rent richting de bal. Sozio geeft een hoge lob. Jabłczyński probeert de bal met de borst te controleren. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

80e minuut.
Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Siembida is nu in balbezit. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Zamora trapt de bal weg. Sozio probeert de bal met de borst te controleren. Sozio passt de bal zonder na te denken. Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg speelt de bal door. Paal! Zamora speelt de bal door. Ghiani kopt de bal weg. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Sozio kopt de bal weg. Siembida kan de bal niet met de borst controleren. Siembida probeert naar een medespeler te passen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Oriente Central - Runegeret 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Oriente Central 79%, Runegeret 21%.
Oriente Central - Runegeret 0:12