Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret Oriente Central
a ver 2.0 Tactiek Normal
63% Balbezit 37%
9% Spel op eigen helft 91%
56 Doelpogingen 0
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
45.6 gemiddelde waardering 18.5
uitstekend Schieten slecht
solide Passen slecht
matig Verdedigen waardeloos


3e minuut.
Leroy heeft problemen om de bal te vangen. Leroy speelt de bal door. Daar is Railef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 1:0

6e minuut.
Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy schiet op doel. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

10e minuut.
Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Baltă is nu in balbezit. Baltă passt de bal in één keer door. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Zamora bokst de bal weg.

12e minuut.
Sozio rent richting de bal. Sozio geeft een hoge lob. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 2:0

14e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Baltă draait met de bal, schiet en ... Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Leroy is nu in balbezit. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 3:0

15e minuut.
Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy is nu in balbezit. Verlinden rent richting de bal. Leroy is nu in balbezit. Leroy draait met de bal, schiet en ... Zamora probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden onderschept slim de pass. Verlinden schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 4:0

20e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal in één keer door. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Sozio probeert naar een medespeler te passen. Leroy is nu in balbezit. Leroy passt de bal met de wreef. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel. Zamora bokst de bal weg.

22e minuut.
Doeltrap. Zamora trapt de bal weg van het doel. Piepiórka kopt de bal weg. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 5:0

23e minuut.
Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 6:0

28e minuut.
Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki passt de bal met de wreef. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă draait met de bal, schiet en ... Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 7:0

29e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Verlinden is nu in balbezit. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 8:0

32e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Obreque legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Leroy is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De druk neemt toe, de scheidsrechter plaatst de bal op de stip. Verlinden neemt zijn aanloop. Zamora probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 9:0

34e minuut.
Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Klungelig pakt Vera de bal. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

36e minuut.
Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Verlinden heeft problemen om de bal te vangen. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Zamora verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
Wat een geweldige kans!

38e minuut.
Sozio is nu in balbezit. Sozio geeft een hoge lob. Leroy kopt de bal weg. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Hirschberg geeft de bal voor. Leroy kopt de bal weg. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

40e minuut.
Velásquez met een harde bal richting middenveld. Millanao kopt de bal weg. Klungelig pakt Baltă de bal. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 10:0

43e minuut.
Daar is Piepiórka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki met een sublieme pass. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden passt de bal in één keer door.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Jaworucki passt de bal met de wreef. Leroy rent richting de bal. Leroy met een sublieme pass. Verlinden rent richting de bal. Verlinden schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat. Railef heeft problemen om de bal te vangen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Zamora bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 11:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 9%, Oriente Central 91%.
Runegeret - Oriente Central 11:0

50e minuut.
Benie kopt de bal weg. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Leroy met een sublieme pass. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki geeft een lange en hoge pass. Sozio geeft een lange en hoge pass. Verlinden maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

58e minuut.
Zamora met een harde bal richting middenveld. Hirschberg kopt de bal weg. Pradines heeft problemen om de bal te vangen. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 12:0

60e minuut.
Gliszczyński komt het veld opgelopen. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

62e minuut.
Sozio controleert de bal met de borst. Sozio passt de bal in één keer door. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel. Zamora werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 13:0

64e minuut.
Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy passt de bal met de wreef. Jabłczyński is nu in balbezit. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Sozio met een snelle inworp. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki speelt de bal door. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

71e minuut.
Sozio probeert naar een medespeler te passen. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 14:0

71e minuut.
Vera bereikt de bal nog maar net als eerste. Vera passt de bal zonder na te denken. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel. Obreque probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 15:0

75e minuut.
Aparicio rent richting de bal. Jabłczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński speelt de bal door. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 16:0

77e minuut.
Sozio is nu in balbezit. Sozio speelt de bal door. Jabłczyński rent richting de bal. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 17:0

80e minuut.
Sozio rent richting de bal. Sozio passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński speelt de bal door. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Zamora kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 18:0

83e minuut.
Piepiórka geeft een lange en hoge pass. Jaworucki met een sublieme pass. Leroy rent richting de bal. Leroy geeft een hoge lob. Jabłczyński rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 19:0

86e minuut.
Zamora met een sublieme pass. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Millanao tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Millanao krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Piepiórka raakt geblesseerd tijdens het duel. Benie zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Leroy kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Gliszczyński de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

88e minuut.
Sozio verovert de bal door een tackle van achteren. Sozio passt de bal zonder na te denken. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Zamora maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Oriente Central 20:0

88e minuut.
Millanao rent richting de bal. Millanao met een sublieme pass. Railef rent richting de bal. Gliszczyński verovert de bal door een tackle van achteren. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 9%, Oriente Central 91%.
Runegeret - Oriente Central 20:0