Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real teracampeon Cobra Kai
Normal Tactiek Cobra bebe
39% Balbezit 61%
82% Spel op eigen helft 18%
0 Doelpogingen 31
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
17.4 gemiddelde waardering 31.1
zwak Schieten goed
slecht Passen zwak
slecht Verdedigen zwak


5e minuut.
Varela rent richting de bal. Varela probeert naar een medespeler te passen. Zamora speelt de bal door. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

7e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt passt de bal in één keer door. Manquilef heeft problemen om de bal te vangen. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg. Klungelig pakt Velásquez de bal. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

17e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela speelt de bal door. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Cobra Kai 0:1

20e minuut.
Varela probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Zygmunt de bal. Zygmunt passt de bal zonder na te denken. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

21e minuut.
Abrigo kopt de bal weg. Villegas heeft problemen om de bal te vangen. Saba speelt de bal door. Zamora is nu in balbezit. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

23e minuut.
Riquelme bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme geeft een hoge lob. Zamora kopt de bal weg. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Manquilef kan de bal niet met de borst controleren. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

27e minuut.
Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi geeft een lange en hoge pass. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Cobra Kai 0:2

33e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. Rebolledo verovert de bal door een tackle van achteren. Saba verovert de bal door een tackle van achteren. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Varela kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamora de bal. Velásquez rent richting de bal. Zamora onderschept slim de pass. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Villegas bereikt de bal nog maar net als eerste. Riquelme geeft de bal voor. Núñez kopt de bal weg. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Cobra Kai 0:3

41e minuut.
Gnecco probeert de bal met de borst te controleren. Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gnecco begaat een overtreding. Gnecco krijgt een gele kaart.

43e minuut.
Saba speelt de bal door. Varela rent richting de bal. Varela passt de bal met de wreef. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Lee trapt de bal weg. Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba passt de bal met de wreef. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zamora draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 82%, Cobra Kai 18%.
Real teracampeon - Cobra Kai 0:3

46e minuut.
Zygmunt passt de bal in één keer door. Gnecco is nu in balbezit. Gnecco passt de bal met de wreef. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi geeft een hoge lob. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
De bal gaat maar net naast.

47e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Gnecco geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt Velásquez de bal. Fiordalisi is nu in balbezit. Velásquez legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Fiordalisi is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Zamora kan gaan scoren, hij neemt een aanloop en haalt uit met een verrassend schot. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Cobra Kai 0:4

48e minuut.
Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Gana met een sublieme pass. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Cobra Kai 0:5

56e minuut.
Na een snelle pass probeert Zamora de bal onder controle te krijgen. Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba probeert naar een medespeler te passen. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordalisi schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
Riquelme probeert naar een medespeler te passen. Aguilera bereikt de bal nog maar net als eerste. Aguilera passt de bal in één keer door. Daar is Saba, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saba geeft de bal voor.
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Saba kopt de bal weg. Gnecco rent richting de bal. Gnecco geeft een lange en hoge pass. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Lee met een harde bal richting middenveld. Varela kopt de bal weg. Zamora heeft problemen om de bal te vangen. Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt schiet op doel. Lee bokst de bal weg.

64e minuut.
Varela passt de bal zonder na te denken. Saba bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba speelt de bal door. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

66e minuut.
Zygmunt bereikt de bal nog maar net als eerste. Zygmunt geeft een hoge lob. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora is nu in balbezit. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
Undona probeert naar een medespeler te passen. Varela is nu in balbezit. Varela speelt de bal door. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi schiet op doel. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

76e minuut.
Villegas rent richting de bal. Villegas geeft een hoge lob. Fiordalisi kopt de bal weg. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Cobra Kai 0:6

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 82%, Cobra Kai 18%.
Real teracampeon - Cobra Kai 0:6