Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cobra Kai Real teracampeon
Cobra bebe Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
20% Spel op eigen helft 80%
30 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
32.5 gemiddelde waardering 17.7
adequate Schieten weak
poor Passen poor
weak Verdedigen poor


2e minuut.
Guarello is nu in balbezit. Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Saba onderschept slim de pass. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel. Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 1:0

8e minuut.
Varela geeft de bal voor. Klungelig pakt Manquilef de bal. Zygmunt geeft de bal voor. Daar is Manquilef, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Saba geeft de bal voor. De bal vliegt tegen de lat. Zamora controleert en wil gaan aanvallen, maar de lijnrechter vlagt voor buitenspel. Lee neemt vlug de vrije trap. Guarello kopt de bal weg. Klungelig pakt Zamora de bal. Zamora schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Zamora is nu in balbezit. Fiordalisi rent richting de bal. Zamora rent richting de bal. Fiordalisi bereikt de bal nog maar net als eerste. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 2:0

23e minuut.
Guarello zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Saba is nu in balbezit. Gana rent richting de bal. Riquelme onderschept slim de pass. Riquelme geeft een hoge lob.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 3:0

25e minuut.
Guarello is nu in balbezit. Guarello speelt de bal door. Daar is Zygmunt, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

31e minuut.
Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt passt de bal met de wreef. Daar is Fiordalisi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ... Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 21%, Real teracampeon 79%.
Cobra Kai - Real teracampeon 3:0

46e minuut.
Ahumada passt de bal zonder na te denken. Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Guarello. Cisternas raakt geblesseerd tijdens het duel. Rebolledo met een snel genomen vrije trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

49e minuut.
Guinolé rent richting de bal. Klungelig pakt Varela de bal. Varela passt de bal zonder na te denken. Zamora rent richting de bal. Zamora schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

59e minuut.
Guarello verovert de bal door een tackle van achteren. Guarello met een sublieme pass. Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora rent richting de bal. Zamora haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 4:0

63e minuut.
Guarello bereikt de bal nog maar net als eerste. Guarello passt de bal in één keer door. Klungelig pakt Zygmunt de bal. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ... Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 5:0

67e minuut.
Fiordalisi is nu in balbezit. Velásquez verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora onderschept slim de pass. Zamora haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 6:0

71e minuut.
Guarello geeft een lange en hoge pass. Sputnik is nu in balbezit. Sputnik met een sublieme pass. Fiordalisi rent richting de bal. Fiordalisi draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

73e minuut.
Varela bereikt de bal nog maar net als eerste. Varela passt de bal zonder na te denken. Zygmunt rent richting de bal. Zygmunt schiet op doel. Manquilef probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

80e minuut.
Manquilef geeft een lange en hoge pass. Villegas geeft de bal voor. Zamora bereikt de bal nog maar net als eerste. Zamora draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 7:0

82e minuut.
Saba is nu in balbezit. Gana is nu in balbezit. Saba onderschept slim de pass. Fiordalisi is nu in balbezit. Fiordalisi haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cobra Kai - Real teracampeon 8:0

85e minuut.
Fiordalisi kan de bal niet met de borst controleren. Gana rent richting de bal. Fiordalisi onderschept slim de pass. Fiordalisi geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Manquilef de bal. De bal raakt de paal.

90e minuut.
Varela onderschept slim de pass. Varela met een sublieme pass. Velásquez rent richting de bal. Zamora verovert de bal door een tackle van achteren. Zamora draait met de bal, schiet en ... Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cobra Kai 19%, Real teracampeon 81%.
Cobra Kai - Real teracampeon 8:0