Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Celticus Brig Wanderito sw
352 Tactiek 352
47% Balbezit 53%
54% Spel op eigen helft 46%
5 Doelpogingen 13
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.5 gemiddelde waardering 33
good Schieten good
average Passen weak
average Verdedigen average


9e minuut.
Klungelig pakt Sobrero de bal. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz passt de bal zonder na te denken. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

33e minuut.
Doeltrap. Duarte trapt de bal weg van het doel. Klungelig pakt Comte de bal. Sandon is nu in balbezit. Sandon geeft de bal voor. Boating probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

34e minuut.
Caruso controleert de bal met de borst. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa geeft de bal voor. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Laszkiewicz probeert de bal aan de voet te houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Wanderito sw 0:1

42e minuut.
Vlaszák geeft de bal voor. Hoàng Hà kopt de bal weg. Caruso is nu in balbezit. Lahemaa rent richting de bal. Lahemaa schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

44e minuut.
Comte kan de bal niet met de borst controleren. Sandon rent richting de bal. Comte verovert de bal door een tackle van achteren. Comte geeft de bal voor. Udişteanu springt en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 54%, Wanderito sw 46%.
Celticus Brig - Wanderito sw 0:1

48e minuut.
Pavlovič verovert de bal door een tackle van achteren. Pavlovič geeft een lange en hoge pass. Caruso kopt de bal weg. Baník bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník haalt uit met een fantastische trap. Duarte verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Na een snelle pass probeert Udişteanu de bal onder controle te krijgen. Natali is nu in balbezit. Baník onderschept slim de pass. Baník haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Celticus Brig - Wanderito sw 1:1

61e minuut.
Lexotan verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa verovert de bal door een tackle van achteren. Lahemaa met een sublieme pass. Daar is Laszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Laszkiewicz schiet op doel. Boating verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ruchalka rent richting de bal. Ruchalka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Wanderito sw 1:2

68e minuut.
Lahemaa met een sublieme pass. Montealegre rent richting de bal. Montealegre geeft de bal voor. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka schiet op doel. De bal raakt de paal.

79e minuut.
Lahemaa passt de bal met de wreef. Sandon bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz rent richting de bal. Laszkiewicz haalt uit met een fantastische trap. Boating maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Wanderito sw 1:3

82e minuut.
Rodríguez Soria verovert de bal door een tackle van achteren. Mastrapasqua is nu in balbezit. Mastrapasqua probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

85e minuut.
Lahemaa kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Ødelyng de bal onder controle te krijgen. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Wanderito sw 1:4

87e minuut.
Lexotan geeft de bal voor. Montealegre kopt de bal weg. Daar is Laszkiewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ruchalka is nu in balbezit. Ruchalka draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Celticus Brig - Wanderito sw 1:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Celticus Brig 53%, Wanderito sw 47%.
Celticus Brig - Wanderito sw 1:5