Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Wanderito sw Celticus Brig
352 Tactiek 352
51% Balbezit 49%
46% Spel op eigen helft 54%
12 Doelpogingen 11
3 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
32.1 gemiddelde waardering 36.9
redelijk Schieten goed
slecht Passen matig
matig Verdedigen redelijk


15e minuut.
Lahemaa rent richting de bal. Lahemaa probeert naar een medespeler te passen. Ruchalka bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka draait met de bal, schiet en ... Boating maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Celticus Brig 1:0

16e minuut.
Daar is Lahemaa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Caruso rent richting de bal. Caruso probeert naar een medespeler te passen. Miłosz bereikt de bal nog maar net als eerste. Miłosz geeft een lange en hoge pass. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

17e minuut.
Klungelig pakt Rodríguez Soria de bal. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu passt de bal met de wreef. Baník rent richting de bal. Baník schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

20e minuut.
Lahemaa rent richting de bal. Sobrero onderschept slim de pass. Sobrero probeert naar een medespeler te passen. Laszkiewicz is nu in balbezit. Laszkiewicz schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

22e minuut.
Natali is nu in balbezit. Natali passt de bal zonder na te denken. Vinho do Porto bereikt de bal nog maar net als eerste. Baník rent richting de bal. Baník draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Natali rent richting de bal. Natali geeft de bal voor. Ruchalka is nu in balbezit. Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Lahemaa draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

35e minuut.
Vinho do Porto geeft de bal voor. Ruchalka is nu in balbezit. Hoàng Hà rent richting de bal. Ruchalka rent richting de bal. Ruchalka schiet op doel. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Celticus Brig 2:0

36e minuut.
Daar is Ruchalka, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hoàng Hà bereikt de bal nog maar net als eerste. Ruchalka verovert de bal door een tackle van achteren. Ruchalka schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Celticus Brig 3:0

43e minuut.
Caruso speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Rodríguez Soria de bal onder controle te krijgen. Natali rent richting de bal. Caruso verovert de bal door een tackle van achteren. Caruso speelt de bal door. Duarte probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Baník rent richting de bal. Baník draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 54%, Celticus Brig 46%.
Wanderito sw - Celticus Brig 3:0

47e minuut.
Caruso met een sublieme pass. Baník is nu in balbezit. Vinho do Porto is nu in balbezit. Baník onderschept slim de pass. Baník geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

53e minuut.
Natali rent richting de bal. Caruso onderschept slim de pass. Caruso passt de bal zonder na te denken. Udişteanu rent richting de bal. Udişteanu schiet op doel. Paal! Duarte bokst de bal weg.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Lexotan geeft de bal voor. Inworp. Sandon zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Natali rent richting de bal. Natali geeft de bal voor. Ødelyng kopt de bal weg. Klungelig pakt Laszkiewicz de bal. Laszkiewicz schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

75e minuut.
Natali kopt de bal weg. Lahemaa is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Sobrero. Lahemaa is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Natali zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Boating probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

86e minuut.
Inworp. Lexotan met de inworp. Comte bereikt de bal nog maar net als eerste. Sandon verovert de bal door een tackle van achteren. Sandon geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Lahemaa bereikt de bal nog maar net als eerste. Rodríguez Soria geeft de bal voor. Laszkiewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Laszkiewicz draait met de bal, schiet en ... Boating werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Wanderito sw - Celticus Brig 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Wanderito sw 38%, Celticus Brig 62%.
Wanderito sw - Celticus Brig 4:0