Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Los Abuelos Gamer FC AS Bruno
Chile2020 Tactiek Normal
53% Balbezit 47%
43% Spel op eigen helft 57%
20 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
35.9 gemiddelde waardering 26.5
good Schieten average
average Passen poor
average Verdedigen weak


7e minuut.
Morandé zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Tomicic is nu in balbezit. Tomicic geeft een lange en hoge pass. Portales krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Los Abuelos Gamer FC - AS Bruno 0:1

19e minuut.
Manzur kopt de bal weg. Nielsen met een sublieme pass. Klungelig pakt Vidal de bal. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

25e minuut.
Tomicic kopt de bal weg. Nielsen rent richting de bal. Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Los Abuelos Gamer FC - AS Bruno 1:1

34e minuut.
Huidobro bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele verovert de bal door een tackle van achteren. Bockstaele passt de bal zonder na te denken. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

37e minuut.
Daar is Scicli, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Scicli passt de bal zonder na te denken. Palomera heeft problemen om de bal te vangen. Portales rent richting de bal. Portales schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

41e minuut.
Souidi bereikt de bal nog maar net als eerste. Nielsen is nu in balbezit. Nielsen passt de bal met de wreef. Fontana is nu in balbezit. Fontana haalt uit met een fantastische trap. Agüero probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 46%, AS Bruno 54%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Abuelos Gamer FC - AS Bruno 1:1

49e minuut.
Scicli met een sublieme pass. Bockstaele is nu in balbezit. Bockstaele probeert naar een medespeler te passen. Fontana rent richting de bal. Fontana schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Bockstaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

55e minuut.
Huidobro probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Bockstaele geeft een lange en hoge pass. Fernández probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Scicli bereikt de bal nog maar net als eerste. Scicli haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

57e minuut.
De bal rolt over de achterlijn. Pelé trapt de bal weg van het doel. Nielsen kopt de bal weg. Fontana rent richting de bal. Fontana haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Nielsen speelt de bal door. Fontana bereikt de bal nog maar net als eerste. Fernández bereikt de bal nog maar net als eerste. Fontana verovert de bal door een tackle van achteren. Fontana draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

71e minuut.
Nielsen probeert naar een medespeler te passen. Daar is Lippi, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Lippi probeert naar een medespeler te passen. Fontana is nu in balbezit. Fontana draait met de bal, schiet en ... Agüero verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

75e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Galleguillos komt het veld opgelopen.

82e minuut.
Bockstaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Huidobro verovert de bal door een tackle van achteren. Huidobro speelt de bal door. Fontana is nu in balbezit. Fontana schiet op doel. De bal raakt de paal.

88e minuut.
Dipillo zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Lippi rent richting de bal. Lippi probeert naar een medespeler te passen. Bockstaele bereikt de bal nog maar net als eerste. Bockstaele draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat. Videla bereikt de bal nog maar net als eerste. Videla geeft een hoge lob. Jons geeft een hoge lob. Portales bereikt de bal nog maar net als eerste. Portales draait met de bal, schiet en ... De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Los Abuelos Gamer FC 41%, AS Bruno 59%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Los Abuelos Gamer FC - AS Bruno 1:1