Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Runegeret Real teracampeon
a ver... Tactiek Normal
62% Balbezit 38%
19% Spel op eigen helft 81%
40 Doelpogingen 0
2 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
47.2 gemiddelde waardering 17.4
uitstekend Schieten zwak
goed Passen zwak
matig Verdedigen slecht


2e minuut.
Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Jaworucki probeert de bal aan de voet te houden. Verlinden is nu in balbezit. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lee bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

3e minuut.
Daar is Rebolledo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy is nu in balbezit. Leroy passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 1:0

3e minuut.
Neruda bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă is nu in balbezit. Jaworucki is nu in balbezit. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 2:0

6e minuut.
Bombal is nu in balbezit. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg passt de bal zonder na te denken. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

9e minuut.
Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy passt de bal met de wreef. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Na een snelle pass probeert Manquilef de bal onder controle te krijgen. Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 3:0

11e minuut.
Daar is Hirschberg, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ... Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 4:0

14e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg geeft een lange en hoge pass. Rebolledo kopt de bal weg. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

15e minuut.
Lee trapt de bal weg. Hirschberg kopt de bal weg. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă probeert naar een medespeler te passen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 5:0

19e minuut.
McMahen passt de bal in één keer door. Na een snelle pass probeert Verlinden de bal onder controle te krijgen. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 6:0

20e minuut.
Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki passt de bal in één keer door. Hirschberg speelt de bal door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ... Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Velásquez heeft problemen om de bal te vangen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Na een snelle pass probeert Velásquez de bal onder controle te krijgen.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Baltă kopt de bal weg. Klungelig pakt Manquilef de bal. Manquilef geeft een hoge lob. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 7:0

26e minuut.
Gana rent richting de bal. Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki passt de bal zonder na te denken. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Rebolledo rent richting de bal. Leroy onderschept slim de pass. Leroy passt de bal in één keer door. Verlinden is nu in balbezit. Verlinden schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

32e minuut.
Guinolé passt de bal in één keer door. Hirschberg probeert de bal aan de voet te houden. Piepiórka bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka geeft een hoge lob. Baltă kopt de bal weg. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

34e minuut.
Jaworucki heeft problemen om de bal te vangen. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Sozio met een sublieme pass. Verlinden rent richting de bal. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 8:0

37e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Leroy passt de bal zonder na te denken. Manquilef heeft problemen om de bal te vangen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel. Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 9:0

39e minuut.
Verlinden haalt uit met een fantastische trap. Klungelig pakt Núñez de bal. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 10:0

43e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. Daar is Guinolé, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Baltă bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

44e minuut.
Bombal rent richting de bal. Jaworucki onderschept slim de pass. Jaworucki speelt de bal door. Verlinden rent richting de bal. Verlinden draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Paal!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 20%, Real teracampeon 80%.
Runegeret - Real teracampeon 10:0

50e minuut.
Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg geeft de bal voor. Baltă kopt de bal weg. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. Siembida komt het veld opgelopen. Gliszczyński komt het veld opgelopen. Jabłczyński komt het veld opgelopen.

52e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg probeert naar een medespeler te passen. Sozio speelt de bal door. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 11:0

56e minuut.
Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński is nu in balbezit. Siembida bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

56e minuut.
Sozio is nu in balbezit. Sozio passt de bal met de wreef. Hirschberg speelt de bal door. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 12:0

60e minuut.
McMahen geeft een lange en hoge pass. Hirschberg kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Siembida de bal onder controle te krijgen. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

64e minuut.
Velásquez geeft de bal voor. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Sozio met een snelle inworp. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki schiet op doel. Lee verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

67e minuut.
Rebolledo geeft een lange en hoge pass. Sozio rent richting de bal. Sozio probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

71e minuut.
Siembida geeft een lange en hoge pass. Gana probeert de bal met de borst te controleren. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 13:0

72e minuut.
Jaworucki speelt de bal door. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal zonder na te denken. Siembida is nu in balbezit. Siembida haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

74e minuut.
Piepiórka verovert de bal door een tackle van achteren. Piepiórka passt de bal zonder na te denken. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 14:0

76e minuut.
Neruda rent richting de bal. Hirschberg verovert de bal door een tackle van achteren. Hirschberg passt de bal in één keer door. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Hirschberg kopt de bal weg. Piepiórka probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Gliszczyński rent richting de bal. Jabłczyński is nu in balbezit.
Wat een geweldige kans!

79e minuut.
Sozio met een snelle inworp. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński geeft een lange en hoge pass. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 15:0

84e minuut.
McMahen geeft een lange en hoge pass. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki met een sublieme pass. Jabłczyński is nu in balbezit. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 16:0

86e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Inworp. Sozio met de inworp. Jaworucki heeft problemen om de bal te vangen. Jaworucki geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński passt de bal in één keer door. Manquilef rent richting de bal. Gliszczyński onderschept slim de pass. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Doeltrap. Lee met een harde bal richting middenveld. Piepiórka kopt de bal weg. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Runegeret - Real teracampeon 17:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Runegeret 18%, Real teracampeon 82%.
Runegeret - Real teracampeon 17:0