Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Real teracampeon Runegeret
Normal Tactiek a ver...
36% Balbezit 64%
87% Spel op eigen helft 13%
0 Doelpogingen 52
3 Overtredingen 0
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
16.4 gemiddelde waardering 45.8
weak Schieten excellent
poor Passen good
poor Verdedigen average


10e minuut.
Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg speelt de bal door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy probeert naar een medespeler te passen. Verlinden rent richting de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:1

11e minuut.
Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg passt de bal met de wreef. Daar is Verlinden, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy schiet op doel. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:2

14e minuut.
Manquilef geeft een hoge lob. Courquin bereikt de bal nog maar net als eerste. Courquin geeft de bal voor. Baltă rent richting de bal. Baltă draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:3

16e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Hirschberg zal de hoekschop nemen. Verlinden springt en kopt de bal. Daar is Velásquez, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Baltă rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Piepiórka passt de bal met de wreef. Bombal bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg onderschept slim de pass. Hirschberg geeft de bal voor. Verlinden krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:4

19e minuut.
Baltă onderschept slim de pass. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki met een sublieme pass. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

22e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg speelt de bal door. Daar is Leroy, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:5

23e minuut.
Abrigo met een sublieme pass. Neruda heeft problemen om de bal te vangen. Neruda passt de bal zonder na te denken. Baltă rent richting de bal. Baltă schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

28e minuut.
Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Verlinden kan de bal niet met de borst controleren. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Sozio kopt de bal weg. Hirschberg heeft problemen om de bal te vangen. Hirschberg passt de bal in één keer door. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Hirschberg met de inworp. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki passt de bal met de wreef. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. Paal!
De bal gaat maar net naast.

40e minuut.
Verlinden rent richting de bal. Verlinden passt de bal met de wreef. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă is nu in balbezit. Baltă haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

41e minuut.
Baltă is nu in balbezit. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Manquilef is nu in balbezit. Leroy verovert de bal door een tackle van achteren. Leroy schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:6

44e minuut.
Hirschberg geeft een lange en hoge pass. Verlinden kopt de bal weg. Baltă is nu in balbezit. Baltă schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 83%, Runegeret 17%.
Real teracampeon - Runegeret 0:6

49e minuut.
Gana bereikt de bal nog maar net als eerste. Sozio verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Leroy rent richting de bal. Leroy draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Verlinden probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Manquilef rent richting de bal. Leroy onderschept slim de pass. Leroy schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:7

50e minuut.
Verlinden passt de bal zonder na te denken. Daar is Baltă, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:8

52e minuut.
Hirschberg bereikt de bal nog maar net als eerste. Hirschberg geeft de bal voor. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Baltă rent richting de bal. Baltă haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

54e minuut.
Sozio met een sublieme pass. Jaworucki is nu in balbezit. Jaworucki geeft de bal voor. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Klungelig pakt Jaworucki de bal. Jaworucki geeft een hoge lob.
Dat scheelde niet veel!

56e minuut.
Cisternas bereikt de bal nog maar net als eerste. Piepiórka onderschept slim de pass. Abrigo begaat een overtreding. Abrigo krijgt een gele kaart.

59e minuut.
Abrigo rent richting de bal. Piepiórka onderschept slim de pass. Piepiórka geeft de bal voor. Verlinden bereikt de bal nog maar net als eerste. Verlinden haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Jabłczyński komt het veld opgelopen. Gliszczyński komt het veld opgelopen. Hirschberg met de inworp. Jaworucki bereikt de bal nog maar net als eerste. Jaworucki geeft de bal voor. Jabłczyński springt en kopt de bal. Lee bokst de bal weg.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:9

62e minuut.
Jaworucki verovert de bal door een tackle van achteren. Jaworucki speelt de bal door. Hirschberg speelt de bal door. Leroy is nu in balbezit. Leroy haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.

64e minuut.
Sozio rent richting de bal. Sozio geeft een lange en hoge pass. Manquilef heeft problemen om de bal te vangen. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Leroy draait met de bal, schiet en ... Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:10

66e minuut.
Hirschberg rent richting de bal. Hirschberg geeft een lange en hoge pass. Bombal heeft problemen om de bal te vangen. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Leroy rent richting de bal. Leroy schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:11

68e minuut.
Jaworucki met een sublieme pass. Sozio is nu in balbezit. Sozio geeft een lange en hoge pass. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:12

69e minuut.
Abrigo probeert naar een medespeler te passen. Daar is Neruda, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

70e minuut.
Lee trapt de bal weg. Jaworucki kopt de bal weg. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:13

74e minuut.
Leroy is nu in balbezit. Leroy passt de bal met de wreef. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński schiet op doel. Lee maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:14

77e minuut.
Piepiórka is nu in balbezit. Jaworucki rent richting de bal. Jaworucki probeert naar een medespeler te passen. Gliszczyński is nu in balbezit. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ... Lee bokst de bal weg.

79e minuut.
Hirschberg kopt de bal weg. Leroy rent richting de bal. Leroy passt de bal in één keer door. Gliszczyński heeft problemen om de bal te vangen. Gliszczyński haalt uit met een fantastische trap. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

80e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Hirschberg met een snelle inworp. Jaworucki controleert de bal met de borst. Leroy rent richting de bal. Leroy haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Piepiórka geeft een lange en hoge pass. Klungelig pakt Gliszczyński de bal. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński haalt uit met een fantastische trap. Lee probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:15

82e minuut.
Leroy rent richting de bal. Daar is Gliszczyński, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Leroy is nu in balbezit. Leroy haalt uit met een fantastische trap. Lee werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:16

84e minuut.
Gana passt de bal met de wreef. Sozio is nu in balbezit. Sozio geeft de bal voor. Klungelig pakt Jabłczyński de bal. Jabłczyński schiet op doel. Lee bokst de bal weg.

86e minuut.
Sozio bereikt de bal nog maar net als eerste. Sozio geeft de bal voor. Daar is Bombal, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Jabłczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:17

88e minuut.
Gliszczyński is nu in balbezit. Leroy is nu in balbezit. Leroy met een sublieme pass. Gliszczyński bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Real teracampeon - Runegeret 0:18

90e minuut.
Hirschberg is nu in balbezit. Hirschberg passt de bal in één keer door. Leroy bereikt de bal nog maar net als eerste. Gliszczyński rent richting de bal. Gliszczyński schiet op doel. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Jabłczyński rent richting de bal. Jabłczyński draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Leroy is nu in balbezit. Leroy schiet op doel. Lee kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Real teracampeon 91%, Runegeret 9%.
Real teracampeon - Runegeret 0:18