Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Atomicos FC Bento Ribeiro
Estandar 433 Tactiek IVIVII
38% Balbezit 62%
75% Spel op eigen helft 25%
2 Doelpogingen 25
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 2
27.6 gemiddelde waardering 55.3
zwak Schieten zeer goed
zwak Passen zeer goed
matig Verdedigen redelijk


3e minuut.
Ostrof is nu in balbezit. Ostrof geeft een hoge lob. Daar is Siles, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero draait met de bal, schiet en ... Quirch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

7e minuut.
Siles onderschept slim de pass. Siles speelt de bal door. Syska speelt de bal door. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Quirch bokst de bal weg.

11e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler geeft een hoge lob. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:1

19e minuut.
del Nero rent richting de bal. Thaler speelt de bal door. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof schiet op doel. Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:2

19e minuut.
Pastel geeft de bal voor. del Nero rent richting de bal. Suryanto rent richting de bal. Suryanto geeft een lange en hoge pass. Ostrof springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

25e minuut.
Riedle is nu in balbezit. Riedle geeft de bal voor. Inworp. Tudela met een snelle inworp. Blanco speelt de bal door.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Rodrigues Neto geeft een lange en hoge pass. Na een snelle pass probeert Ramis de bal onder controle te krijgen. Doberti is nu in balbezit. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:3

35e minuut.
Artigas kopt de bal weg. Syska is nu in balbezit. Thaler rent richting de bal. Thaler geeft een lange en hoge pass. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Syska geeft een hoge lob. Siles kopt de bal weg. Dworski rent richting de bal. Dworski geeft een hoge lob. Paal!
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomicos FC 82%, Bento Ribeiro 18%.
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:3

47e minuut.
del Nero heeft problemen om de bal te vangen. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ... Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:4

47e minuut.
del Nero raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Gierbulewicz komt het veld opgelopen.

50e minuut.
Doberti verovert de bal door een tackle van achteren. Doberti speelt de bal door. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:5

50e minuut.
Ramis probeert naar een medespeler te passen. Artigas rent richting de bal. Artigas met een sublieme pass. Klungelig pakt Ostrof de bal. Ostrof schiet op doel. Quirch bokst de bal weg. Daar is Zamora, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Thaler passt de bal zonder na te denken. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:6

63e minuut.
Riedle passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Roilos de bal. Roilos met een sublieme pass. Tudela is nu in balbezit. Tudela haalt uit met een fantastische trap. Bendig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

76e minuut.
Syska verovert de bal door een tackle van achteren. Syska probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:7

78e minuut.
Suryanto is nu in balbezit. Suryanto passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:8

81e minuut.
Ostrof passt de bal in één keer door. Thaler rent richting de bal. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:9

82e minuut.
Artigas passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Doberti de bal. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:10

86e minuut.
Doberti verovert de bal door een tackle van achteren. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:11

87e minuut.
Doeltrap. Quirch met een harde bal richting middenveld. Dworski speelt de bal door. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Daar is Doberti, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:12

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Atomicos FC 68%, Bento Ribeiro 32%.
Atomicos FC - Bento Ribeiro 0:12