Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro Atomicos FC
IVIVII Tactiek Estandar 433
62% Balbezit 38%
26% Spel op eigen helft 74%
27 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 2
0 Rode kaarten 0
2 Buitenspel 0
55 gemiddelde waardering 28.2
very good Schieten poor
very good Passen weak
good Verdedigen average


5e minuut.
Thaler passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Dworski de bal. Dworski met een sublieme pass. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

7e minuut.
Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft een lange en hoge pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Quirch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Atomicos FC 1:0

12e minuut.
Grochal probeert naar een medespeler te passen. Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski probeert naar een medespeler te passen. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Quirch maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Atomicos FC 2:0

19e minuut.
Blanco rent richting de bal. Pezda met een sublieme pass. Thaler rent richting de bal. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

24e minuut.
Pezda met een snelle inworp. Klungelig pakt Dworski de bal. Met opzet legt Blanco zijn tegenspeler op de grond. Blanco krijgt een gele kaart.

26e minuut.
Rodrigues Neto kopt de bal weg. Thaler rent richting de bal. Thaler passt de bal zonder na te denken. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

27e minuut.
Thaler met een sublieme pass. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Pastel schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Pastel krijgt een gele kaart.

32e minuut.
Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski passt de bal met de wreef. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Quirch werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Atomicos FC 3:0

35e minuut.
Roilos probeert naar een medespeler te passen. Dworski is nu in balbezit. Dworski passt de bal in één keer door. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. Quirch verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

41e minuut.
Blanco rent richting de bal. Blanco geeft een lange en hoge pass. Dworski speelt de bal door. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Atomicos FC 4:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 23%, Atomicos FC 77%.
Bento Ribeiro - Atomicos FC 4:0

51e minuut.
Socías met een sublieme pass. Ramis rent richting de bal. Grochal probeert naar een medespeler te passen. Ramis is nu in balbezit. Ramis schiet op doel. Bendig kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

53e minuut.
Pastel rent richting de bal. del Nero onderschept slim de pass. Daar is del Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Suryanto bereikt de bal nog maar net als eerste. Suryanto haalt uit met een fantastische trap. Quirch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suryanto neemt de hoekschop. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Atomicos FC 5:0

55e minuut.
Dworski geeft een lange en hoge pass. Pastel is nu in balbezit. Pastel geeft een hoge lob. Dworski rent richting de bal. Dworski geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

56e minuut.
Doeltrap. Balaci komt het veld opgelopen. Gierbulewicz komt het veld opgelopen.

70e minuut.
Na een snelle pass probeert Grochal de bal onder controle te krijgen. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler geeft een hoge lob. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Quirch bokst de bal weg.

77e minuut.
Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ... Paal!
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Doeltrap. Quirch trapt de bal weg. Grochal met een sublieme pass. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

84e minuut.
Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda geeft de bal voor. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. Quirch maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Thaler is nu in balbezit. Thaler geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz schiet op doel. Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Atomicos FC 6:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 29%, Atomicos FC 71%.
Bento Ribeiro - Atomicos FC 6:0