Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Los Wachakas Cebolletas
532 Tactiek 442
44% Balbezit 56%
65% Spel op eigen helft 35%
2 Doelpogingen 14
2 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26 gemiddelde waardering 36.5
weak Schieten good
unsatisfactory Passen average
weak Verdedigen good


8e minuut.
Di Felice speelt de bal door. Ortúzar rent richting de bal. Kadušić met een sublieme pass. Cormier rent richting de bal. Cormier geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

13e minuut.
Belej passt de bal zonder na te denken. Cormier is nu in balbezit. Pozo speelt de bal door. Perna Bamba bereikt de bal nog maar net als eerste. Perna Bamba geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

18e minuut.
Pozo probeert naar een medespeler te passen. Di Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Di Felice met een sublieme pass. Ortúzar rent richting de bal. Ortúzar geeft een hoge lob.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Pozo geeft een hoge lob. Tosun kopt de bal weg. Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Cormier is nu in balbezit. Cormier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

26e minuut.
Bogarín verovert de bal door een tackle van achteren. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Lucares met de inworp. Belej is nu in balbezit. Belej geeft de bal voor. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

32e minuut.
Milla rent richting de bal. Milla met een sublieme pass. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat. Cormier krijgt zijn hoofd ertegen.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Cebolletas 0:1

39e minuut.
Olmo rent richting de bal. Olmo geeft een hoge lob. Belej kopt de bal weg. Perillo geeft de bal voor. Olmo geeft de bal voor.
Wat een geweldige kans!

40e minuut.
Machat met een harde bal richting middenveld. Pequeño kopt de bal weg. Perillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cormier is nu in balbezit. Cormier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 60%, Cebolletas 40%.
FC Los Wachakas - Cebolletas 0:1

47e minuut.
Pequeño onderschept slim de pass. Cormier is nu in balbezit. Cormier met een sublieme pass. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

51e minuut.
Pequeño onderschept slim de pass. Coster rent richting de bal. Met opzet legt Pequeño zijn tegenspeler op de grond. Pequeño krijgt een gele kaart. Coster wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Coster kan niet meer verder spelen.

55e minuut.
Lucares rent richting de bal. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares onderschept slim de pass. Lucares geeft de bal voor. Belej rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

62e minuut.
López Michelsen trapt de bal weg. Pequeño kopt de bal weg. Perillo probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier haalt uit met een fantastische trap. Machat verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Di Felice bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier onderschept slim de pass. Cormier passt de bal zonder na te denken. Belej rent richting de bal. Belej draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

78e minuut.
Milla passt de bal zonder na te denken. Lucares bereikt de bal nog maar net als eerste. Lucares passt de bal met de wreef. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

85e minuut.
Cormier probeert naar een medespeler te passen. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño rent richting de bal. Belej rent richting de bal. Belej draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 71%, Cebolletas 29%.
FC Los Wachakas - Cebolletas 0:1