Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurinegro F.C Vamos X Otra FC
Táchira Tactiek Normal
56% Balbezit 44%
36% Spel op eigen helft 64%
10 Doelpogingen 4
1 Overtredingen 3
1 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
23.9 gemiddelde waardering 17
weak Schieten poor
average Passen unsatisfactory
weak Verdedigen tragic


2e minuut.
Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Palomera is nu in balbezit. Vidaurren onderschept slim de pass. Rivas rent richting de bal. Rivas draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

4e minuut.
Daar is Cárdenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Herrera rent richting de bal. Cárdenas begaat een overtreding. Cárdenas krijgt een gele kaart.

12e minuut.
Palomera met een sublieme pass. Arancibia met een sublieme pass. Guerrero probeert naar een medespeler te passen. Matus rent richting de bal. Matus schiet op doel. Castell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

17e minuut.
Cárdenas heeft problemen om de bal te vangen. Cañulef bereikt de bal nog maar net als eerste. Cañulef passt de bal met de wreef. Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

24e minuut.
Cañulef rent richting de bal. Rivas is nu in balbezit. Rivas passt de bal met de wreef. Vidaurren bereikt de bal nog maar net als eerste. Vidaurren haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

29e minuut.
Talma raakt bij die actie geblesseerd, zo te zien moet hij vervangen worden. Guillen komt het veld opgelopen.

34e minuut.
Becker geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Chavarría met de inworp. Guerrero is nu in balbezit. Guerrero geeft een hoge lob. Castell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

37e minuut.
Daar is Arcos, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Palomera rent richting de bal. Cañulef begaat een overtreding. Cañulef krijgt een gele kaart.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 40%, Vamos X Otra FC 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aurinegro F.C - Vamos X Otra FC 0:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 32%, Vamos X Otra FC 68%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aurinegro F.C - Vamos X Otra FC 0:0