Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Bento Ribeiro Cebolletas
IVIVII Tactiek 820
57% Balbezit 43%
18% Spel op eigen helft 82%
50 Doelpogingen 1
2 Overtredingen 3
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
56 gemiddelde waardering 36.6
excellent Schieten adequate
very good Passen average
solid Verdedigen average


2e minuut.
Inworp. Suryanto met een snelle inworp. Grochal geeft een lange en hoge pass. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ... López Michelsen bokst de bal weg.

3e minuut.
Bertoli Filho speelt de bal door. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof passt de bal in één keer door. Dworski rent richting de bal. Dworski geeft een lange en hoge pass. López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

4e minuut.
Estrada onderschept slim de pass. Estrada passt de bal met de wreef. Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski geeft een hoge lob. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Cebolletas 1:0

9e minuut.
Dworski speelt de bal door. Ostrof rent richting de bal. Ostrof geeft de bal voor. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

11e minuut.
Arenas bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci verovert de bal door een tackle van achteren. Balaci passt de bal in één keer door. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Pezda is nu in balbezit. Pezda passt de bal zonder na te denken. Balaci is nu in balbezit. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Cebolletas 2:0

16e minuut.
Thaler passt de bal zonder na te denken. Carr rent richting de bal. Carr geeft een hoge lob. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof onderschept slim de pass. Ostrof passt de bal in één keer door. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Cebolletas 3:0

26e minuut.
Rodrigues Neto met een sublieme pass. Pezda probeert naar een medespeler te passen. Ostrof probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

30e minuut.
Perna Bamba is nu in balbezit. Pezda onderschept slim de pass. Pezda geeft de bal voor. Ostrof probeert naar een medespeler te passen. Balaci rent richting de bal.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Suryanto neemt de hoekschop. Balaci kopt de bal weg. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

33e minuut.
Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

35e minuut.
Estrada passt de bal zonder na te denken. Grochal controleert de bal met de borst. Grochal passt de bal met de wreef. Klungelig pakt Ostrof de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

43e minuut.
Thaler rent richting de bal. Daar is Thaler, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thaler speelt de bal door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ... López Michelsen bokst de bal weg. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof passt de bal met de wreef. Dworski rent richting de bal. Dworski geeft de bal voor. Balaci maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Grochal probeert naar een medespeler te passen. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof passt de bal met de wreef. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 16%, Cebolletas 84%.
Bento Ribeiro - Cebolletas 3:0

49e minuut.
Roilos met een snelle inworp. Suryanto is nu in balbezit. Suryanto geeft de bal voor. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

51e minuut.
Thaler met een sublieme pass. Balaci rent richting de bal. Balaci probeert naar een medespeler te passen. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Cebolletas 4:0

54e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal zonder na te denken. Grochal rent richting de bal. Grochal geeft een lange en hoge pass. Ostrof krijgt zijn hoofd ertegen.
De bal gaat maar net naast.

55e minuut.
Dworski onderschept slim de pass. Dworski geeft de bal voor. Arenas kopt de bal weg. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

57e minuut.
Thaler kopt de bal weg. Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski speelt de bal door. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

58e minuut.
Suryanto speelt de bal door. Estrada heeft problemen om de bal te vangen. Thaler speelt de bal door. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

59e minuut.
López Michelsen trapt de bal weg van het doel. Daar is Olmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Thaler met een sublieme pass. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

60e minuut.
Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof passt de bal met de wreef. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap. Arenas probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal.
De bal gaat maar net naast.

60e minuut.
Suryanto neemt de hoekschop. Thaler rent richting de bal. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Cebolletas 5:0

61e minuut.
Perna Bamba passt de bal met de wreef. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Mytaras begaat een overtreding. Mytaras krijgt een gele kaart. Ostrof raakt geblesseerd tijdens het duel. Thaler zal waarschijnlijk een voorzet geven, hij neemt een korte aanloop. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
Mytaras heeft problemen om de bal te vangen. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Thaler. Mytaras is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Mytaras zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Belej maakt een snoekduik en kopt de bal.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Carr bereikt de bal nog maar net als eerste. Carr geeft de bal voor. Pezda probeert naar een medespeler te passen. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ... López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Balaci rent richting de bal. Balaci schiet op doel. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Cebolletas 6:0

67e minuut.
Perna Bamba kopt de bal weg. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal in één keer door. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Bento Ribeiro - Cebolletas 7:0

69e minuut.
Thaler rent richting de bal. Thaler passt de bal in één keer door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
Dat scheelde niet veel!

76e minuut.
Thaler probeert naar een medespeler te passen. Balaci heeft problemen om de bal te vangen. Balaci passt de bal zonder na te denken. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

78e minuut.
Dworski passt de bal zonder na te denken. Grochal speelt de bal door. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.
Dat scheelde niet veel!

78e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dworski zal de hoekschop nemen. Ostrof maakt een snoekduik en kopt de bal. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

80e minuut.
Olmo onderschept slim de pass. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof speelt de bal door. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

83e minuut.
Bertoli Filho geeft de bal voor. Estrada kan de bal niet met de borst controleren. Thaler speelt de bal door. Daar is Balaci, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

85e minuut.
Perna Bamba is nu in balbezit. Pezda onderschept slim de pass. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Balaci is nu in balbezit. Balaci draait met de bal, schiet en ... López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

89e minuut.
Suryanto passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Balaci de bal. Balaci passt de bal zonder na te denken. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Bento Ribeiro 21%, Cebolletas 79%.
Bento Ribeiro - Cebolletas 7:0