Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cebolletas Bento Ribeiro
433 Tactiek IVIVII
42% Balbezit 58%
80% Spel op eigen helft 20%
1 Doelpogingen 35
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
37.1 gemiddelde waardering 55.6
redelijk Schieten zeer goed
matig Passen zeer goed
goed Verdedigen goed


3e minuut.
Perna Bamba rent richting de bal. Pezda is nu in balbezit. Pezda passt de bal in één keer door. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

14e minuut.
Riedle verovert de bal door een tackle van achteren. Riedle geeft de bal voor. Ostrof kopt de bal weg. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:1

16e minuut.
Thaler verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof passt de bal met de wreef. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero draait met de bal, schiet en ... López Michelsen bokst de bal weg.

18e minuut.
Perna Bamba passt de bal zonder na te denken. Daar is Olmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo speelt de bal door. Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belej schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Rodrigues Neto is nu in balbezit. Rodrigues Neto geeft een lange en hoge pass. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Klungelig pakt del Nero de bal. del Nero passt de bal met de wreef. Gontarewicz met een sublieme pass. Daar is Ostrof, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:2

32e minuut.
Thaler met een sublieme pass. Grochal bereikt de bal nog maar net als eerste. Grochal met een sublieme pass. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ostrof is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Rodrigues Neto zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:3

36e minuut.
del Nero passt de bal in één keer door. Daar is Arenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:4

42e minuut.
Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Pequeño verovert de bal door een tackle van achteren. Thaler speelt de bal door. Klungelig pakt del Nero de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap. López Michelsen probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ... López Michelsen probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:5

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 78%, Bento Ribeiro 22%.
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:5

48e minuut.
Pezda onderschept slim de pass. Pezda geeft een hoge lob. Ostrof kopt de bal weg. del Nero heeft problemen om de bal te vangen. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

50e minuut.
Doeltrap. López Michelsen trapt de bal weg. Grochal kopt de bal weg. Ostrof rent richting de bal. Ostrof haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:6

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierbulewicz komt het veld opgelopen. Balaci komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Rodrigues Neto verovert de bal door een tackle van achteren. Riedle speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal met de wreef.
De bal gaat maar net naast.

61e minuut.
Pezda probeert naar een medespeler te passen. Grochal speelt de bal door. Klungelig pakt Gierbulewicz de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Arenas geeft een hoge lob. Pezda kopt de bal weg. Balaci rent richting de bal. Dworski bereikt de bal nog maar net als eerste. Dworski geeft de bal voor.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:7

65e minuut.
Dworski verovert de bal door een tackle van achteren. Dworski speelt de bal door. Gierbulewicz rent richting de bal. Gierbulewicz schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

71e minuut.
Arenas onderschept slim de pass. Thaler is nu in balbezit. Arenas tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Thaler wordt verzorgd door de dokter. hij strompelt overeind, maar weigert zich per brancard van het veld te laten dragen. Thaler kan niet meer verder spelen. Arenas geeft een hoge lob. Horwarth komt het veld opgelopen.

73e minuut.
López Michelsen met een harde bal richting middenveld. Horwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth passt de bal zonder na te denken. Daar is Gierbulewicz, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... López Michelsen verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:8

83e minuut.
Guerreiro met een sublieme pass. Daar is Horwarth, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horwarth met een sublieme pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz schiet op doel. López Michelsen kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. López Michelsen probeert naar een medespeler te passen. Horwarth met een sublieme pass. Suryanto heeft problemen om de bal te vangen. Suryanto geeft een lange en hoge pass.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
López Michelsen met een harde bal richting middenveld. Horwarth kopt de bal weg. Daar is Arenas, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

90e minuut.
Pezda speelt de bal door. Dworski rent richting de bal. Dworski passt de bal zonder na te denken. Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 83%, Bento Ribeiro 17%.
Cebolletas - Bento Ribeiro 0:8