Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vamos X Otra FC Atomicos FC
Normal Tactiek Estandar 433
42% Balbezit 58%
74% Spel op eigen helft 26%
4 Doelpogingen 22
3 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
16.5 gemiddelde waardering 30.3
poor Schieten adequate
unsatisfactory Passen average
tragic Verdedigen average


2e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Socías is nu in balbezit. Met opzet legt Seguel zijn tegenspeler op de grond. Socías raakt geblesseerd tijdens het duel. De afstand naar het doel is niet zo groot. Tudela neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Mans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
De bal gaat maar net naast.

4e minuut.
Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Arancibia passt de bal zonder na te denken. Matus bereikt de bal nog maar net als eerste. Matus haalt uit met een fantastische trap. Quirch probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal raakt de paal.

7e minuut.
Zamora onderschept slim de pass. Zamora geeft de bal voor. Matus rent richting de bal. Klungelig pakt Matus de bal. Matus haalt uit met een fantastische trap. Quirch kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

15e minuut.
Chavarría is nu in balbezit. Tudela verovert de bal door een tackle van achteren. Tudela met een sublieme pass. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis draait met de bal, schiet en ... De bal vliegt tegen de lat.

17e minuut.
Pastel bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pastel. Pastel krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Artigas onderschept slim de pass. Artigas geeft een hoge lob. Seguel kopt de bal weg. Socías is nu in balbezit. Socías geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

25e minuut.
Socías is nu in balbezit. Socías passt de bal zonder na te denken. Ramis is nu in balbezit. Ramis draait met de bal, schiet en ... Ceredero probeert de bal aan de voet te houden.
Wat een geweldige kans!

35e minuut.
Cárdenas geeft een lange en hoge pass. Doberti heeft problemen om de bal te vangen. Matus bereikt de bal nog maar net als eerste. Matus schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Artigas speelt de bal door. Ramis heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa met een sublieme pass. Ramis rent richting de bal. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Atomicos FC 0:1

40e minuut.
Palomera verovert de bal door een tackle van achteren. Artigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Artigas passt de bal zonder na te denken. Ramis is nu in balbezit. Ramis schiet op doel. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

44e minuut.
Matus bereikt de bal nog maar net als eerste. Artigas verovert de bal door een tackle van achteren. Artigas probeert naar een medespeler te passen. Ramis is nu in balbezit. Ramis draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos X Otra FC 66%, Atomicos FC 34%.
Vamos X Otra FC - Atomicos FC 0:1

48e minuut.
Socías verovert de bal door een tackle van achteren. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal in één keer door. Ramis rent richting de bal. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Atomicos FC 0:2

52e minuut.
Giraldo rent richting de bal. Blanco bereikt de bal nog maar net als eerste. Blanco passt de bal in één keer door. Tudela bereikt de bal nog maar net als eerste. Tudela schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

54e minuut.
Socías bereikt de bal nog maar net als eerste. Socías passt de bal in één keer door. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis verovert de bal door een tackle van achteren. Ramis schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

56e minuut.
Socías is nu in balbezit. Seguel is nu in balbezit. Seguel geeft een lange en hoge pass. Ramis rent richting de bal. Ramis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

62e minuut.
Giraldo is nu in balbezit. Giraldo geeft de bal voor. Chavarría rent richting de bal. Tudela onderschept slim de pass. Tudela schiet op doel. Mans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

65e minuut.
Figueroa passt de bal met de wreef. Ramis heeft problemen om de bal te vangen. Feliú bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis onderschept slim de pass. Ramis schiet op doel. Mans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

67e minuut.
Siles probeert naar een medespeler te passen. Artigas rent richting de bal. Artigas passt de bal zonder na te denken. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

68e minuut.
Tudela rent richting de bal. Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal met de wreef. Ramis rent richting de bal. Ramis draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

74e minuut.
Doberti geeft een lange en hoge pass. Inworp. Giraldo met de inworp. Cárdenas rent richting de bal. Cárdenas draait met de bal, schiet en ... Quirch probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Guerrero bereikt de bal nog maar net als eerste. Guerrero met een sublieme pass. Artigas probeert naar een medespeler te passen. Ramis heeft problemen om de bal te vangen. Ramis draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa geeft een hoge lob. Feliú rent richting de bal. Ramis onderschept slim de pass. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Atomicos FC 0:3

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos X Otra FC 82%, Atomicos FC 18%.
Vamos X Otra FC - Atomicos FC 0:3