Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
FC Los Wachakas Troperos
532 Tactiek Normal
57% Balbezit 43%
31% Spel op eigen helft 69%
12 Doelpogingen 7
3 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
26.5 gemiddelde waardering 14.1
weak Schieten poor
unsatisfactory Passen hopeless
poor Verdedigen unsatisfactory


2e minuut.
Bachelet probeert naar een medespeler te passen. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos speelt de bal door. Paredes bereikt de bal nog maar net als eerste. Paredes schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

5e minuut.
Barros passt de bal zonder na te denken. Milla is nu in balbezit. Milla passt de bal zonder na te denken. Ortúzar is nu in balbezit. Ortúzar draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

11e minuut.
Osorio passt de bal met de wreef. Cáceres rent richting de bal. Cáceres speelt de bal door. Osorio is nu in balbezit. Osorio haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

16e minuut.
Coster is nu in balbezit. Lobos rent richting de bal. Bogarín begaat een overtreding. Lobos is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Lobos wilt de vrije trap nemen. Machat kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

18e minuut.
Pozo met een sublieme pass. Kadušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadušić probeert naar een medespeler te passen. Osorio is nu in balbezit. Osorio schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Troperos 1:0

28e minuut.
Osorio verovert de bal door een tackle van achteren. Osorio speelt de bal door. Ortúzar is nu in balbezit. Ortúzar draait met de bal, schiet en ... Piñera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
FC Los Wachakas - Troperos 2:0

33e minuut.
Ortúzar verovert de bal door een tackle van achteren. Ortúzar geeft een hoge lob. Ugarte rent richting de bal. Osorio onderschept slim de pass. Osorio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 37%, Troperos 63%.
FC Los Wachakas - Troperos 2:0

49e minuut.
Inworp. Kadušić met de inworp. Ortúzar geeft een lange en hoge pass. Bachelet probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Morandé speelt de bal door. De bal vliegt tegen de lat.

52e minuut.
Coster onderschept slim de pass. Coster probeert naar een medespeler te passen. Milla probeert naar een medespeler te passen. Ortúzar is nu in balbezit. Ortúzar draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Falcón onderschept slim de pass. Falcón geeft de bal voor. Bogarín rent richting de bal. Paredes onderschept slim de pass. Paredes schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

65e minuut.
Perillo geeft een lange en hoge pass. Barros kopt de bal weg. Na een snelle pass probeert Perillo de bal onder controle te krijgen. Lobos bereikt de bal nog maar net als eerste. Lobos haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

77e minuut.
Morandé is nu in balbezit. Kadušić bereikt de bal nog maar net als eerste. Kadušić passt de bal met de wreef. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

80e minuut.
Falcón is nu in balbezit. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Pozo. Falcón raakt geblesseerd tijdens het duel. Falcón zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Perillo heeft problemen om de bal te vangen. Paredes rent richting de bal. Paredes draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: FC Los Wachakas 25%, Troperos 75%.
FC Los Wachakas - Troperos 2:0