Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurinegro F.C Atomicos FC
Táchira Tactiek Estandar 433
44% Balbezit 56%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 22
2 Overtredingen 4
0 Gele kaarten 2
1 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24.9 gemiddelde waardering 26.1
weak Schieten average
average Passen weak
weak Verdedigen weak


18e minuut.
Figueroa kopt de bal weg. Arzola rent richting de bal. Tudela begaat een overtreding. Tudela krijgt een gele kaart.

20e minuut.
Blanco probeert naar een medespeler te passen. Socías is nu in balbezit. Socías passt de bal zonder na te denken. Ramis is nu in balbezit. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

24e minuut.
Talma is nu in balbezit. Talma speelt de bal door. Na een snelle pass probeert Tello de bal onder controle te krijgen. Tudela rent richting de bal. Tudela haalt uit met een fantastische trap. De bal raakt de paal.

27e minuut.
Herrera is nu in balbezit. Herrera geeft de bal voor. Inworp. Figueroa met een snelle inworp. Tudela geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 60%, Atomicos FC 40%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aurinegro F.C - Atomicos FC 0:0

48e minuut.
Muse kopt de bal weg. Artigas bereikt de bal nog maar net als eerste. Herrera schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Directe rode kaart, Herrera moet het veld verlaten vanwege een smerige tackle! Herrera schaamt zich omdat hij het team in de steek laat.

67e minuut.
Figueroa is nu in balbezit. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Talma rent richting de bal. Ramis onderschept slim de pass. Ramis draait met de bal, schiet en ... Castell bokst de bal weg. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis haalt uit met een fantastische trap. Castell verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

68e minuut.
Blanco met een sublieme pass. Tudela is nu in balbezit. Ramis heeft problemen om de bal te vangen. Tudela is nu in balbezit. Tudela draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - Atomicos FC 0:1

75e minuut.
Artigas passt de bal in één keer door. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa passt de bal met de wreef. Ramis rent richting de bal. Ramis schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

76e minuut.
Socías is nu in balbezit. Muse is nu in balbezit. Muse probeert naar een medespeler te passen. Ramis is nu in balbezit. Ramis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

81e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Blanco is nu in balbezit. Blanco met een sublieme pass. Ramis is nu in balbezit. Ramis haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

82e minuut.
Castell trapt de bal weg van het doel. Arzola bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Figueroa. Figueroa krijgt een gele kaart.

87e minuut.
Figueroa passt de bal in één keer door. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Talma tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Ramis raakt geblesseerd tijdens het duel. Tudela komt bij de bal en schiet.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - Atomicos FC 0:2

88e minuut.
Vidaurren speelt de bal door. Ramis bereikt de bal nog maar net als eerste. Ramis schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 81%, Atomicos FC 19%.
Aurinegro F.C - Atomicos FC 0:2