Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Vamos X Otra FC Bento Ribeiro
Normal Tactiek IVIVII
37% Balbezit 63%
86% Spel op eigen helft 14%
0 Doelpogingen 45
0 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
17.3 gemiddelde waardering 51.8
slecht Schieten zeer goed
waardeloos Passen solide
hopeloos Verdedigen matig


5e minuut.
Palomera rent richting de bal. Dworski verovert de bal door een tackle van achteren. Dworski passt de bal in één keer door. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:1

10e minuut.
Dworski geeft een lange en hoge pass. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof schiet op doel. Mans maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:2

11e minuut.
Arancibia bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler verovert de bal door een tackle van achteren. Thaler met een sublieme pass. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Mans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Klungelig pakt Ceredero de bal. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:3

12e minuut.
Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. del Nero is nu in balbezit. del Nero passt de bal met de wreef. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Mans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Ostrof rent richting de bal. Ostrof schiet op doel. Mans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:4

15e minuut.
Thaler rent richting de bal. Thaler passt de bal met de wreef. Dworski geeft een hoge lob. Klungelig pakt Feliú de bal. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:5

18e minuut.
Dworski rent richting de bal. Dworski met een sublieme pass. Thaler probeert de bal aan de voet te houden. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

20e minuut.
Thaler probeert naar een medespeler te passen. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof geeft een lange en hoge pass. del Nero springt en kopt de bal. Mans probeert wanhopig de bal te grijpen.
De bal gaat maar net naast.

23e minuut.
Dworski met een sublieme pass. Pezda geeft de bal voor. Feliú kan de bal niet met de borst controleren. Ostrof rent richting de bal. Ostrof draait met de bal, schiet en ... Mans bokst de bal weg.

23e minuut.
Feliú geeft de bal voor. Pezda kopt de bal weg. Dworski rent richting de bal. Dworski geeft een lange en hoge pass. Ceredero heeft problemen om de bal te vangen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. del Nero rent richting de bal. del Nero haalt uit met een fantastische trap. De bal vliegt tegen de lat.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:6

25e minuut.
Arancibia rent richting de bal. del Nero is nu in balbezit. del Nero haalt uit met een fantastische trap. Ceredero probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:7

26e minuut.
Pezda met de inworp. Dworski controleert de bal met de borst. Dworski passt de bal in één keer door. del Nero bereikt de bal nog maar net als eerste. del Nero haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Buitenspel voor Ostrof. Goede buitenspelval van de verdediging. Mans maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Thaler speelt de bal door. Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft een lange en hoge pass. Mans probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Klungelig pakt del Nero de bal. Ostrof bereikt de bal nog maar net als eerste. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Mans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:8

30e minuut.
Horwarth probeert naar een medespeler te passen. Ostrof heeft problemen om de bal te vangen. Ostrof passt de bal in één keer door. del Nero rent richting de bal. del Nero schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:9

33e minuut.
Thaler verovert de bal door een tackle van achteren. Thaler passt de bal in één keer door. Dworski geeft de bal voor. del Nero heeft problemen om de bal te vangen. Mans probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:10

36e minuut.
Horwarth probeert naar een medespeler te passen. Daar is del Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Nero speelt de bal door. Ostrof is nu in balbezit. Ostrof haalt uit met een fantastische trap. Mans verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:11

38e minuut.
Pezda geeft de bal voor. Thaler kopt de bal weg. del Nero is nu in balbezit. del Nero schiet op doel. Mans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:12

42e minuut.
Ostrof passt de bal zonder na te denken. Pezda bereikt de bal nog maar net als eerste. Chavarría bereikt de bal nog maar net als eerste. Pezda verovert de bal door een tackle van achteren. Dworski geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

43e minuut.
Thaler met een sublieme pass. Dworski rent richting de bal. Dworski geeft een lange en hoge pass. del Nero is nu in balbezit. del Nero draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:13

44e minuut.
Feliú geeft een lange en hoge pass. Inworp. Dworski met de inworp. Ostrof rent richting de bal. Ostrof geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Klungelig pakt del Nero de bal. del Nero schiet op doel. Paal!
Wat een geweldige kans!

45e minuut.
Doeltrap. Mans trapt de bal weg. Thaler kopt de bal weg. del Nero rent richting de bal. del Nero draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos X Otra FC 82%, Bento Ribeiro 18%.
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:13

51e minuut.
Dworski met een snelle inworp. Chavarría rent richting de bal. Ostrof verovert de bal door een tackle van achteren. Ostrof geeft een lange en hoge pass. del Nero maakt een snoekduik en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:14

54e minuut.
Ceredero kopt de bal weg. Horwarth is nu in balbezit. Horwarth speelt de bal door. Daar is del Nero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. del Nero draait met de bal, schiet en ... Mans kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

56e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Gierbulewicz komt het veld opgelopen. Balaci komt het veld opgelopen.

56e minuut.
Guerrero is nu in balbezit. Pezda is nu in balbezit. Pezda passt de bal zonder na te denken. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:15

58e minuut.
Horwarth probeert naar een medespeler te passen. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz geeft een lange en hoge pass. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

60e minuut.
Dworski met een sublieme pass. Ceredero bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz onderschept slim de pass. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:16

61e minuut.
Klungelig pakt Matus de bal. Cárdenas met een sublieme pass. Chavarría geeft een lange en hoge pass. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

62e minuut.
Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci passt de bal met de wreef. Gierbulewicz is nu in balbezit. Balaci rent richting de bal. Balaci draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Thaler kopt de bal weg. Gierbulewicz is nu in balbezit. Gierbulewicz passt de bal met de wreef. Balaci rent richting de bal. Balaci haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

70e minuut.
Feliú probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Dworski zal de hoekschop nemen. Gierbulewicz maakt een snoekduik en kopt de bal. Mans werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:17

72e minuut.
Balaci passt de bal in één keer door. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Ceredero de bal. Gierbulewicz rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

72e minuut.
De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Geduw en getrek in het strafschopgebied, Horwarth zal de hoekschop nemen. Gierbulewicz springt en kopt de bal. Paal! Balaci bereikt de bal nog maar net als eerste. Balaci schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

78e minuut.
Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft een hoge lob. Seguel geeft een hoge lob. Na een snelle pass probeert Thaler de bal onder controle te krijgen. Thaler schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Dworski rent richting de bal. Dworski geeft een lange en hoge pass. Daar is Seguel, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Horwarth bereikt de bal nog maar net als eerste. Horwarth geeft de bal voor.
De bal gaat maar net naast.

86e minuut.
Pezda rent richting de bal. Pezda geeft een lange en hoge pass. Balaci kopt de bal weg. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

87e minuut.
Mans met een harde bal richting middenveld. Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler passt de bal in één keer door. Gierbulewicz bereikt de bal nog maar net als eerste. Gierbulewicz haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

88e minuut.
Thaler bereikt de bal nog maar net als eerste. Thaler probeert naar een medespeler te passen. Klungelig pakt Chavarría de bal. Dworski rent richting de bal. Dworski schiet op doel. De bal vliegt tegen de lat.

89e minuut.
Mans trapt de bal weg. Thaler kopt de bal weg. Daar is Ceredero, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Balaci is nu in balbezit. Thaler rent richting de bal.
Wat een geweldige kans!

90e minuut.
Dworski is nu in balbezit. Dworski geeft de bal voor. Arancibia kopt de bal weg. Balaci is nu in balbezit. Balaci schiet op doel. Paal!
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Vamos X Otra FC 91%, Bento Ribeiro 9%.
Vamos X Otra FC - Bento Ribeiro 0:17