Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Cebolletas Troperos
442 Tactiek Normal
60% Balbezit 40%
22% Spel op eigen helft 78%
31 Doelpogingen 1
0 Overtredingen 0
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
36.8 gemiddelde waardering 17.6
goed Schieten slecht
redelijk Passen waardeloos
goed Verdedigen zwak


6e minuut.
Olmo speelt de bal door. Belej rent richting de bal. Belej passt de bal zonder na te denken. Cormier is nu in balbezit. Cormier draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

8e minuut.
Bachelet probeert de bal aan de voet te houden. Onofri met een sublieme pass. Olmo geeft de bal voor. Cormier rent richting de bal. Cormier draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

15e minuut.
Falcón geeft een hoge lob. Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

18e minuut.
Mytaras is nu in balbezit. Ries bereikt de bal nog maar net als eerste. Ries geeft een hoge lob. Cormier rent richting de bal. Cormier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

28e minuut.
Cormier passt de bal met de wreef. Belej rent richting de bal. Tampe bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej onderschept slim de pass. Belej draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

30e minuut.
Olmo bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo met een sublieme pass. Belej speelt de bal door. Cormier is nu in balbezit. Cormier draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

32e minuut.
Belej kopt de bal weg. Tosun rent richting de bal. Tosun probeert naar een medespeler te passen. Cormier rent richting de bal. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

33e minuut.
Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej passt de bal in één keer door. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel. Piñera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Troperos 1:0

34e minuut.
Paredes heeft problemen om de bal te vangen. Belej verovert de bal door een tackle van achteren. Belej passt de bal in één keer door. Cormier is nu in balbezit. Cormier schiet op doel. Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej haalt uit met een fantastische trap. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Troperos 2:0

41e minuut.
Daar is Tosun, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Tosun met een sublieme pass. Belej rent richting de bal. Belej haalt uit met een fantastische trap. Piñera maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 21%, Troperos 79%.
Cebolletas - Troperos 2:0

50e minuut.
Bachelet passt de bal in één keer door. Ries rent richting de bal. Ries geeft de bal voor. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej draait met de bal, schiet en ...
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Troperos 3:0

57e minuut.
Cordero onderschept slim de pass. Olmo is nu in balbezit. Olmo probeert naar een medespeler te passen. Cormier rent richting de bal. Cormier haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Cebolletas - Troperos 4:0

58e minuut.
Morandé met de inworp. Tosun rent richting de bal. Tosun geeft een lange en hoge pass. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

68e minuut.
Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. David is nu in balbezit. Belej onderschept slim de pass. Belej schiet op doel. Piñera probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel. Cordero probeert naar een medespeler te passen. Ries geeft een hoge lob. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Cordero heeft problemen om de bal te vangen. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

75e minuut.
Barros kopt de bal weg. Ries bereikt de bal nog maar net als eerste. Ries passt de bal met de wreef. Olmo rent richting de bal. Olmo geeft een hoge lob. Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

77e minuut.
Carr geeft een lange en hoge pass. De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Arancibia met een snelle inworp. Klungelig pakt Lobos de bal. Lobos schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

81e minuut.
Barros is nu in balbezit. Cormier onderschept slim de pass. Cormier probeert naar een medespeler te passen. Belej is nu in balbezit. Belej haalt uit met een fantastische trap. Piñera probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

82e minuut.
Bachelet kopt de bal weg. Klungelig pakt Olmo de bal. Olmo speelt de bal door. Ries rent richting de bal. Ries geeft de bal voor. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers. Piñera met een sublieme pass. Belej kopt de bal weg. Tosun speelt de bal door. Cormier is nu in balbezit. Cormier schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Daar is Tampe, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej schiet op doel. Piñera maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
De bal gaat maar net naast.

88e minuut.
Onofri passt de bal in één keer door. Daar is Olmo, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Olmo passt de bal in één keer door. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

89e minuut.
Tosun passt de bal zonder na te denken. Tampe bereikt de bal nog maar net als eerste. Olmo onderschept slim de pass. Belej rent richting de bal. Belej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Cebolletas 23%, Troperos 77%.
Cebolletas - Troperos 4:0