Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurinegro F.C FC Los Wachakas
Táchira Tactiek 532
43% Balbezit 57%
66% Spel op eigen helft 34%
2 Doelpogingen 8
0 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 1
24.6 gemiddelde waardering 26.8
zwak Schieten zwak
matig Passen slecht
zwak Verdedigen slecht


7e minuut.
Coster bereikt de bal nog maar net als eerste. Rivas verovert de bal door een tackle van achteren. Rivas passt de bal zonder na te denken. Vidaurren rent richting de bal. Vidaurren schiet op doel. De bal raakt de paal.

8e minuut.
Osorio rent richting de bal. Osorio probeert naar een medespeler te passen. Cáceres met een sublieme pass. Rivas is nu in balbezit. Rivas haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

18e minuut.
Muse is nu in balbezit. Cáceres onderschept slim de pass. Cáceres probeert naar een medespeler te passen. Osorio is nu in balbezit. Osorio draait met de bal, schiet en ... Castell probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast. Paal!
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - FC Los Wachakas 0:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 66%, FC Los Wachakas 34%.
Aurinegro F.C - FC Los Wachakas 0:1

62e minuut.
Inworp. Cáceres zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Osorio bereikt de bal nog maar net als eerste. Osorio schiet op doel. Na een snelle pass probeert Talma de bal onder controle te krijgen.
Wat een geweldige kans!

63e minuut.
We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Cáceres geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Herrera heeft problemen om de bal te vangen. Milla rent richting de bal. Milla met een sublieme pass.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 66%, FC Los Wachakas 34%.
Aurinegro F.C - FC Los Wachakas 0:1