Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Aurinegro F.C Cebolletas
Táchira Tactiek 442
40% Balbezit 60%
70% Spel op eigen helft 30%
0 Doelpogingen 16
1 Overtredingen 1
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 0
24 gemiddelde waardering 38.3
weak Schieten good
average Passen adequate
weak Verdedigen adequate


8e minuut.
Tosun speelt de bal door. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Belej met een sublieme pass. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier haalt uit met een fantastische trap. Castell kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen. Castell speelt de bal door. Onofri probeert de bal met de borst te controleren. Onofri haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

15e minuut.
Tello probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. De assistent-scheidsrechter wijst naar de cornervlag. Tosun geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Daar is Belej, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Belej schiet op doel.
De bal gaat maar net naast.

21e minuut.
Belej is nu in balbezit. Herrera is nu in balbezit. Belej verovert de bal door een tackle van achteren. Belej haalt uit met een fantastische trap. Castell werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal raakt de paal.
Dat scheelde niet veel!

21e minuut.
Olmo probeert naar een medespeler te passen. Belej probeert naar een medespeler te passen. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel. Castell probeert wanhopig de bal te grijpen. De bal vliegt tegen de lat. Talma rent richting de bal. Belej verovert de bal door een tackle van achteren.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - Cebolletas 0:1

25e minuut.
Olmo met een sublieme pass. Bertoli Filho heeft problemen om de bal te vangen. Arzola schopt de benen onder zijn tegenstander vandaan. Arzola krijgt een gele kaart.

30e minuut.
Herrera speelt de bal door. Perna Bamba rent richting de bal. Perna Bamba met een sublieme pass. Belej rent richting de bal. Belej haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

35e minuut.
Onofri kopt de bal weg. Arzola rent richting de bal. Bertoli Filho met een sublieme pass. Belej probeert de bal met de borst te controleren. Belej schiet op doel. De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 64%, Cebolletas 36%.
Aurinegro F.C - Cebolletas 0:1

48e minuut.
Belej is nu in balbezit. Belej geeft een lange en hoge pass. Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Cormier is nu in balbezit. Cormier schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - Cebolletas 0:2

50e minuut.
Tosun onderschept slim de pass. Tosun met een sublieme pass. Belej rent richting de bal. Belej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - Cebolletas 0:3

51e minuut.
Vidaurren met een sublieme pass. Rivas is nu in balbezit. Belej onderschept slim de pass. Belej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - Cebolletas 0:4

61e minuut.
Cormier heeft problemen om de bal te vangen. Cormier speelt de bal door. Belej heeft problemen om de bal te vangen. Belej schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aurinegro F.C - Cebolletas 0:5

62e minuut.
Vidaurren probeert naar een medespeler te passen. Rivas is nu in balbezit. Belej bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier is nu in balbezit. Cormier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

69e minuut.
Tosun probeert naar een medespeler te passen. Olmo heeft problemen om de bal te vangen. Olmo passt de bal in één keer door. Belej rent richting de bal. Belej haalt uit met een fantastische trap.
Dat scheelde niet veel!

79e minuut.
Tello rent richting de bal. Olmo onderschept slim de pass. Olmo geeft een hoge lob. Cormier rent richting de bal. Cormier schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

88e minuut.
Mytaras kopt de bal weg. Cormier bereikt de bal nog maar net als eerste. Cormier passt de bal zonder na te denken. Belej is nu in balbezit. Belej schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aurinegro F.C 75%, Cebolletas 25%.
Aurinegro F.C - Cebolletas 0:5