Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:52
  • Competitiewedstrijd: 2. Lig.04 [del]
  • Stadion: Acar arena
  • Weer: partly cloudy
    drizzle
  • Toeschouwers: 46953
T.C.ACAR SPOR Cındare Samsure KF
acar..2 Tactiek 4-4-2
47% Balbezit 53%
74% Spel op eigen helft 26%
7 Doelpogingen 15
1 Overtredingen 2
0 Gele kaarten 1
0 Rode kaarten 0
5 Buitenspel 0
57.6 gemiddelde waardering 66.4
very good Schieten formidable
adequate Passen formidable
formidable Verdedigen excellent


7e minuut.
Paine rent richting de bal. Paine passt de bal zonder na te denken. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa geeft een lange en hoge pass. Quilago maakt een snoekduik en kopt de bal. Lijewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

8e minuut.
De bal gaat via een tegenspeler over de zijlijn, het wordt dus een inworp. Ferrari met de inworp. Kolasa met een sublieme pass. Balboni rent richting de bal. Balboni geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

31e minuut.
Quilago met een sublieme pass. Balboni is nu in balbezit. Balboni passt de bal met de wreef. Quilago is nu in balbezit. Quilago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

37e minuut.
Paine met een sublieme pass. Quilago rent richting de bal. Kolasa probeert naar een medespeler te passen. Balboni is nu in balbezit. Balboni schiet op doel. Lijewski bokst de bal weg. İskitler kopt de bal weg. Ferrari geeft een hoge lob. Quilago krijgt zijn hoofd ertegen. Lijewski bokst de bal weg.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 75%, Cındare Samsure KF 25%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
T.C.ACAR SPOR - Cındare Samsure KF 0:0

46e minuut.
Luburić komt het veld opgelopen. Espinar Sierra komt het veld opgelopen.

47e minuut.
Inworp. Balboni met een snelle inworp. Kolasa bereikt de bal nog maar net als eerste. Kolasa geeft een lange en hoge pass.
Dat scheelde niet veel!

54e minuut.
Evrek is nu in balbezit. Evrek met een sublieme pass. Becser is nu in balbezit. Espinar Sierra onderschept slim de pass. Espinar Sierra haalt uit met een fantastische trap. Fortgens probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

57e minuut.
Węgrzyn heeft problemen om de bal te vangen. Luburić rent richting de bal. Dandu begaat een overtreding. Dandu krijgt een gele kaart. Luburić is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Brochard neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. Luburić is nu in balbezit. Luburić draait met de bal, schiet en ... De doelman stopt de bal, maar heeft hem niet onder controle, de bal glipt uit zijn vingers.

59e minuut.
Espinar Sierra passt de bal zonder na te denken. Dandu bereikt de bal nog maar net als eerste. Luburić onderschept slim de pass. Luburić haalt uit met een fantastische trap. Fortgens maakt een geweldige duik, maar mist de bal. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

62e minuut.
Ferrari onderschept slim de pass. Ferrari geeft een lange en hoge pass. Daar is Karabulut, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Quilago is nu in balbezit. Quilago haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

66e minuut.
Luburić bereikt de bal nog maar net als eerste. Dandu rent richting de bal. Luburić verovert de bal door een tackle van achteren. Luburić haalt uit met een fantastische trap. Fortgens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Cındare Samsure KF 1:0

73e minuut.
Păcală probeert de bal met de borst te controleren. Păcală speelt de bal door. Balboni met een sublieme pass. Quilago rent richting de bal. Quilago draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

74e minuut.
Ferrari heeft problemen om de bal te vangen. Ferrari speelt de bal door. Kanta bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilago verovert de bal door een tackle van achteren. Quilago schiet op doel.
Wat een geweldige kans!

83e minuut.
Quilago rent richting de bal. Várallyay legt zijn tegenstander neer binnen het strafschopgebied. Strafschop! Quilago is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Quilago legt de bal vol zelfvertrouwen klaar en schiet na een korte aanloop.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
T.C.ACAR SPOR - Cındare Samsure KF 1:1

87e minuut.
Karabulut heeft problemen om de bal te vangen. Balboni bereikt de bal nog maar net als eerste. Balboni passt de bal in één keer door. Quilago bereikt de bal nog maar net als eerste. Quilago haalt uit met een fantastische trap. Lijewski kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

90e minuut.
Siewierski bereikt de bal nog maar net als eerste. Siewierski geeft de bal voor. Espinar Sierra rent richting de bal. Espinar Sierra draait met de bal, schiet en ... Fortgens probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
T.C.ACAR SPOR - Cındare Samsure KF 2:1

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: T.C.ACAR SPOR 74%, Cındare Samsure KF 26%.
T.C.ACAR SPOR - Cındare Samsure KF 2:1