Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
Şavşat FC JimmyJimmyHuaPuaPua
4-1-3-2 Tactiek DeX
51% Balbezit 49%
38% Spel op eigen helft 62%
6 Doelpogingen 5
2 Overtredingen 2
1 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
0 Buitenspel 7
59.1 gemiddelde waardering 60.5
very good Schieten very good
solid Passen solid
excellent Verdedigen outstanding


8e minuut.
Bieganski is nu in balbezit. Bieganski met een sublieme pass. Piwoński rent richting de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Tota werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Şavşat FC - JimmyJimmyHuaPuaPua 0:1

10e minuut.
Pickl is nu in balbezit. Pickl passt de bal met de wreef. Straukmanis is nu in balbezit. Straukmanis geeft een hoge lob. Halada springt en kopt de bal.
GOOOAAAAAAL!!! Het gaat gelijk op!
Şavşat FC - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:1

20e minuut.
Botezatu met een sublieme pass. Halada is nu in balbezit. Carlier begaat een overtreding. Halada is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. De afstand naar het doel is niet zo groot. Pickl neemt een aanloop en haalt uit met een verpletterend schot. Paal!
Wat een geweldige kans!

22e minuut.
Dink zal gaan ingooien, hij staat bekend om zijn verre inworpen. Gałuszko rent richting de bal. Gałuszko geeft een hoge lob. Sonck bereikt de bal nog maar net als eerste. Sonck haalt uit met een fantastische trap. Tota bokst de bal weg. Paal!

25e minuut.
Gałuszko met een sublieme pass. Bieganski bereikt de bal nog maar net als eerste. Renusz begaat een overtreding. Renusz krijgt een gele kaart. Bieganski is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Bieganski met een snel genomen vrije trap. Klungelig pakt Piwoński de bal. Piwoński haalt uit met een fantastische trap. Tota probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 40%, JimmyJimmyHuaPuaPua 60%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Şavşat FC - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:1

69e minuut.
Bieganski rent richting de bal. Tabac onderschept slim de pass. Tabac geeft een hoge lob. Halada heeft problemen om de bal te vangen. Halada draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Şavşat FC 37%, JimmyJimmyHuaPuaPua 63%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Şavşat FC - JimmyJimmyHuaPuaPua 1:1