Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-03-06 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: Aslanlar07 Arena
  • Weer: moderate clouds
    warm
  • Toeschouwers: 21539
Aslanlar07 KIRIKKALE SK
4-3-3 göbek Tactiek 442
50% Balbezit 50%
47% Spel op eigen helft 53%
19 Doelpogingen 6
5 Overtredingen 2
2 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 0
57.1 gemiddelde waardering 54.9
adequate Schieten very good
excellent Passen good
very good Verdedigen excellent


4e minuut.
Sokolov geeft de bal voor. Pieczkowski is nu in balbezit. Pieczkowski geeft de bal voor. Csák probeert de bal met de borst te controleren. Csák draait met de bal, schiet en ... De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

16e minuut.
Csák passt de bal met de wreef. Madincea bereikt de bal nog maar net als eerste. Madincea met een sublieme pass. Müürsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Müürsepp schiet op doel. Królicki probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

24e minuut.
Dörfler rent richting de bal. Dörfler geeft een hoge lob. Daar is Świerk, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa haalt uit met een fantastische trap. Mimer bokst de bal weg. Klungelig pakt Gauss de bal. Tcheberyachko rent richting de bal. Tcheberyachko passt de bal in één keer door. Daar is Figueroa, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Figueroa schiet op doel. Mimer kan de bal nog van richting veranderen met zijn vingertoppen.

29e minuut.
Dörfler rent richting de bal. Dörfler probeert naar een medespeler te passen. Świerk rent richting de bal. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Mimer maakt een geweldige duik, maar mist de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aslanlar07 - KIRIKKALE SK 1:0

33e minuut.
Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Gauss bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk tackelt zijn tegenstander, duidelijk een vrije trap. Świerk krijgt een gele kaart.

33e minuut.
Dörfler bereikt de bal nog maar net als eerste. Dörfler met een sublieme pass. Figueroa is nu in balbezit. Klungelig pakt Figueroa de bal. Figueroa haalt uit met een fantastische trap.
Wat een geweldige kans!

36e minuut.
Müürsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Horváth onderschept slim de pass. Horváth passt de bal met de wreef. Świerk rent richting de bal. Świerk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

38e minuut.
Figueroa passt de bal zonder na te denken. Klungelig pakt Hristov de bal. Hristov passt de bal met de wreef. Świerk rent richting de bal. Świerk schiet op doel.
Dat scheelde niet veel!

44e minuut.
Dörfler met een sublieme pass. Świerk is nu in balbezit. Gauss is nu in balbezit. Świerk onderschept slim de pass. Świerk haalt uit met een fantastische trap. Mimer bokst de bal weg. Zgutczyński speelt de bal door. Figueroa probeert controle te krijgen over een erg moeilijke bal. Mimer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

45e minuut.
Figueroa geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Zgutczyński heeft problemen om de bal te vangen. Dörfler rent richting de bal. Dörfler haalt uit met een fantastische trap.
GOOOAAAAAAL!!!
Aslanlar07 - KIRIKKALE SK 2:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aslanlar07 51%, KIRIKKALE SK 49%.
Aslanlar07 - KIRIKKALE SK 2:0

46e minuut.
Sokolov met een sublieme pass. Belchev bereikt de bal nog maar net als eerste. De scheidsrechter fluit wegens het wangedrag van Hristov. Hristov krijgt een gele kaart.

55e minuut.
Belchev met een sublieme pass. Csák bereikt de bal nog maar net als eerste. Csák passt de bal in één keer door. Müürsepp is nu in balbezit. Müürsepp haalt uit met een fantastische trap.
De bal gaat maar net naast.

58e minuut.
Figueroa heeft problemen om de bal te vangen. Figueroa probeert naar een medespeler te passen. Świerk is nu in balbezit. Świerk schiet op doel. Mimer werpt zichzelf wanhopig voor de bal. De bal vliegt tegen de lat.

60e minuut.
Pieczkowski met een sublieme pass. Bryl geeft een lange en hoge pass. Hristov geeft een hoge lob. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ... Mimer verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal. Figueroa is nu in balbezit. Figueroa schiet op doel.
GOOOAAAAAAL!!!
Aslanlar07 - KIRIKKALE SK 3:0

61e minuut.
Sokolov rent richting de bal. Dörfler verovert de bal door een tackle van achteren. Dörfler speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ...
Dat scheelde niet veel!

63e minuut.
Csák rent richting de bal. Bryl begaat een overtreding. Csák is geraakt en heeft pijn, maar staat al snel weer op, hij lijkt weer verder te kunnen spelen. Belchev zal de vrije trap nemen, hij probeert een korte pass. Csák krijgt zijn hoofd ertegen.
Dat scheelde niet veel!

75e minuut.
Clerc speelt de bal door. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa met een sublieme pass. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

79e minuut.
Tasca is nu in balbezit. Müürsepp bereikt de bal nog maar net als eerste. Duró begaat een overtreding. Müürsepp is geblesseerd. Hij schreeuwt van de pijn. Madincea met een snel genomen vrije trap.
Dat scheelde niet veel!

86e minuut.
Hristov probeert naar een medespeler te passen. Dörfler geeft een lange en hoge pass. Świerk rent richting de bal. Świerk draait met de bal, schiet en ... Mimer werpt zichzelf wanhopig voor de bal.
GOOOAAAAAAL!!!
Aslanlar07 - KIRIKKALE SK 4:0

89e minuut.
Horváth is nu in balbezit. Horváth passt de bal zonder na te denken. Figueroa speelt de bal door. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ...
De bal gaat maar net naast.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aslanlar07 44%, KIRIKKALE SK 56%.
Aslanlar07 - KIRIKKALE SK 4:0