Azərbaycan dili Bahasa Indonesia Bosanski Català Čeština Dansk Deutsch Eesti English Español Français Galego Hrvatski Italiano Latviešu Lietuvių Magyar Malti Mакедонски Nederlands Norsk Polski Português Português BR Românã Slovenčina Srpski Suomi Svenska Tiếng Việt Türkçe Ελληνικά Български Русский Українська Հայերեն ქართული ენა 中文
Subpage under development, new version coming soon!
  • Datum: 2022-02-13 17:52
  • Competitiewedstrijd: 3. Lig.01
  • Stadion: Aslanlar07 Arena
  • Weer: heavy clouds
    heavy shower
  • Toeschouwers: 16322
Aslanlar07 SamaNdrek
4-3-3 göbek Tactiek jasper
53% Balbezit 47%
50% Spel op eigen helft 50%
8 Doelpogingen 6
2 Overtredingen 1
0 Gele kaarten 0
0 Rode kaarten 0
1 Buitenspel 8
54.9 gemiddelde waardering 55.1
adequate Schieten good
excellent Passen very good
very good Verdedigen excellent


8e minuut.
Render verovert de bal door een tackle van achteren. Render geeft een hoge lob. Daar is Berkiner, maar hij heeft problemen de bal onder controle te krijgen. Hristov is nu in balbezit. Hristov schiet op doel. Mikita probeert de bal te pakken, maar hij heeft hem niet klemvast.

9e minuut.
Goldberg is nu in balbezit. Goldberg met een sublieme pass. Reluga is nu in balbezit. Reluga geeft een hoge lob. Gilev krijgt zijn hoofd ertegen. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden.

13e minuut.
Przedpełski geeft de bal voor. Bojčev is nu in balbezit. We gaan opnieuw een hoekschop krijgen. Bojčev geeft een hoge bal richting het strafschopgebied. Gilev maakt een snoekduik en kopt de bal. Królicki bokst de bal weg. Gilev springt en kopt de bal. De bal vliegt tegen de lat.

21e minuut.
Horváth probeert naar een medespeler te passen. Figueroa rent richting de bal. Figueroa passt de bal in één keer door. Świerk bereikt de bal nog maar net als eerste. Świerk draait met de bal, schiet en ... Mikita bokst de bal weg.

30e minuut.
Benelli met een sublieme pass. Reluga bereikt de bal nog maar net als eerste. Reluga passt de bal zonder na te denken. Gilev bereikt de bal nog maar net als eerste. Gilev draait met de bal, schiet en ...
Wat een geweldige kans!

34e minuut.
Reluga met een sublieme pass. Goldberg is nu in balbezit. Reluga is nu in balbezit. Reluga geeft een hoge lob. Gilev springt en kopt de bal.
Dat scheelde niet veel!

39e minuut.
Figueroa speelt de bal door. Dörfler rent richting de bal. Dörfler passt de bal zonder na te denken. Świerk is nu in balbezit. Świerk haalt uit met een fantastische trap. De bal daalt, maar niet genoeg, de bal raakt nog net de lat.

42e minuut.
Hristov probeert naar een medespeler te passen. Dörfler is nu in balbezit. Dörfler passt de bal in één keer door. Świerk rent richting de bal. Świerk schiet op doel. De doelman maakt een grote fout, hij kan een simpele bal niet vast houden. De bal raakt de paal.

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aslanlar07 52%, SamaNdrek 48%.
Beide teams slaagden er niet in om met een voorsprong de kleedkamers binnen te gaan.
Aslanlar07 - SamaNdrek 0:0

49e minuut.
Horváth bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa bereikt de bal nog maar net als eerste. Figueroa met een sublieme pass. Świerk is nu in balbezit. Świerk draait met de bal, schiet en ... Mikita verandert nog op miraculeuze wijze de richting van de bal.

54e minuut.
Tasca maakt zich klaar om de vrije trap te nemen. Berkiner kan de bal niet met de borst controleren. Świerk verovert de bal door een tackle van achteren. Świerk draait met de bal, schiet en ... Mikita probeert wanhopig de bal te grijpen.
GOOOAAAAAAL!!!
Aslanlar07 - SamaNdrek 1:0

De ploegen verlaten het veld.
Spel op eigen helft: Aslanlar07 48%, SamaNdrek 52%.
Aslanlar07 - SamaNdrek 1:0